Pariurile pe fotbal american aduc astazi 60 lei pariu fara risc

Dupa cum era de asteptat, ultimele zile ale Calendarului de Sarbatoare scot la iveala promotii tentante la casa de pariuri Unibet. Astazi, spre exemplu, te intampina un pariu fara risc in valoare de 60 lei.


Nu mai sta si profita de promotie >>>


Ce trebuie sa fac?

Pentru a fi eligibil trebuie sa optezi la promotie din contul tau, apasand butonul „Accepta” din dreptul ofertei valabile pana in noaptea de 24 decembrie, ora 00:59, care se gaseste in sectiunea „Oferta de bonusuri”. Plaseaza apoi astazi, 23 decembrie, un pariu pre-live pe orice meci de fotbal american. Pariul minim este 60 lei, iar cota minima 1.4. Pariul poate fi simplu sau pe bilet multiplu.


Despre recompensa

Pariurile pe fotbal american aduc astazi 60 lei pariu fara risc, acesta putand fi utilizat pre-live, pe orice sport doresti. Acesta poate contine o selectie sau mai multe pe bilet. Pariul fara risc inseamna ca urmatorul pariu celui de calificare il vei plasa tot din banii tai, insa se va rambursa, in limita a 60 lei, daca va fi necastigator. Banii sunt cash, fara cerinte de rulaj. Cu o asemenea promotie tentanta oferita astazi, nu ar trebui sa o ratezi pe cea de maine, care cu siguranta va fi si ea tentanta, avand in vedere ca vorbim despre ultima zi a Calendarului de Sarbatoare.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Unibet creeaza-ti unul acum
  • Opteaza pentru promotia de azi din contul tau, sectiunea „Oferta de bonusuri”
  • Plaseaza un bilet simplu sau multiplu, dar pre-live, pe meciuri de fotbal desfasurate astazi, 23 decembrie
  • Miza minima este 60 lei, iar cota minima 1.4
  • Odata ce ai indeplinit aceasta actiune, iar pariul s-a incheiat, poti plasa un altul pre-live, simplu sau multiplu, pe orice sport doresti
  • Daca pariul este necastigator ti se va rambursa intreaga miza, pana la 60 lei
  • Castigul este cash, fara conditii de rulaj


Nu mai sta si profita de promotie >>>