Pariuri speciale pe tenis in 2019 la Fortuna

Poate si datorita performantelor romancelor la feminin, tot mai multa lume si-a indreptat atentia in ultimii ani catre tenis, cautand, totodata, sa plaseze pariuri pe acest sport. Cu toate ca ne aflam in cea de-a doua luna a anului 2019, cateva case pariuri online inca mai prezinta pariuri speciale pentru restul anului, de departe campioana la acest capitol fiind Fortuna.Pariurile speciale se refera la performantele unui jucator sau a unei natiuni pe parcursul unui an de zile.  Fortuna prezinta aproximativ 70 astfel de pariuri, care ne cer sa preconizam ca un jucator/jucatoare va ajunge in timpul anului in top 20, top 10 sau chiar se va clasa pe prima pozitie pe parcursul anului. De asemenea, putem anticipa cate turnee de Grand Slam va castiga un anumit jucator, daca un Grand Slam va fi castigat de un jucator/o jucatoare dintr-o anumita tara sau chiar daca isi va incheia cariera sportiva vreun jucator de top in 2019, dar si pariuri traznite.


Dintre aceste pariuri speciale pe tenis in 2019 la Fortuna ne atrag atentia, in primul rand, cele care vizeaza jucatorii romani. Astfel, putem paria la cota 2.25 ca un jucator/o jucatoare din Romania va lua un titlu de Grand Slam la simplu in acest an. Evident, doar Halep poate reusi acest lucru, cel putin pentru urmatorii ani. Cota pentru ca Romania sa nu castige cu un jucator vreun turneu de Grand Slam in 2019 este 1.53. Fortuna ne propune si doua pariuri speciale, ce-i drept, cu putine sanse de reusita, care il vizeaza pe Marius Copil. Prin urmare, putem plasa un pariu la cota 33.0 ca Marius sa ajunga oricand pe parcursul anului 2019 in top 20 ATP sau la cota 111.0 ca romanul sa ajunga in top 10.


In oferta sunt prezentate si cateva pariuri SF

Vorbeam mai sus despre pariuri traznite, care au cote de peste 100.0. Asemenea pariuri vor fi castigatoare daca Siniakova ajunge in timpul anului numarul 1 mondial (100.0), daca Marius Copil va atinge top 10 in 2019 (111.0) sau daca polonezul Hurkacz va face asta (123.0). De asemenea, daca Djokovic isi va incheia cariera in 2019 vom primi inapoi de 111 ori miza, lucru care are extrem de putine sanse sa se intample. Tot la cota 111.0 putem paria si pe faptul ca australianul Nick Kyrgios va fi exclus pe viata din turneele ATP. In ceea ce priveste turneele de Grand Slam, avem multe cote peste 100.0 si chiar peste 1000.0 ca un anumit jucator sa castige cel putin un astfel de turneu in 2019. Cel mai aberant pariu ni se pare insa cel conform caruia Berdych va castiga toate celelalte 3 turnee de Grand Slam ramase in 2019, pariu cotat cu 5 555.0. Alte pariuri SF vor fi castigatoare daca tenisul va fi exclus de la JO 2020 (999.0) sau daca in 2020 se va infiinta un al cincilea turneu de Grand Slam (1 111.0).


Pariuri bune de jucat

In 2018 Simona Halep a avut un an fantastic, in care a castigat Grand Slamul de la Roland Garros, ajungand in ultimul act si la Australian Open. Ne indoim ca Simona va repeta isprava in 2019, cota ca fostul numar 1 mondial sa nu castige niciun turneu de Grand Slam in 2019 fiind 1.4. Alternativ, putem paria la cota 1.53 ca niciun roman nu va reusi sa castige vreun turneu de Grand Slam la simplu in 2019.


In circuitul masculin ultimele 9 turnee de Grand Slam au fost castigate de Novak Djokovic, Rafael Nadal si Roger Federer. Este greu de crezut ca elvetianul se va mai impune intr-un Grand Slam, turneu care dureaza doua saptamani, avand in vedere varsta inaintata. Alti jucatori nu vedem a se impune intr-un Grand Slam, cel putin deocamdata.


Djokovic a castigat primul turneu de Grand Slam al anului, cota ca sarbul sa se impuna in minim 3 turnee fiind 1.85. Aceeasi cota o are si Nadal sa castige minim un turneu de Grand Slam, cel mai probabil pe cel de la Roland Garros. Sa spunem ca Rafael Nadal a castigat de 11 ori turneul de la Roland Garros, in urma cu 3 ani impunandu-se Novak Djokovic la Openul Francez. Asadar, am putea plasa un pronostic riscant si anume ca Djokovic sa castige toate cele 4 turnee de Grand Slam din 2019, cota ca asta sa se intample fiind 20.0. Totusi, am putea pune si o oarecare contra, care spune ca Nadal va castiga cel putin un Grand Slam in 2019, la cota 1.85.


Un alt pariu ce merita plasat, in opinia noastra, spune ca slovacul Martin Klizan va atinge top 20 pe parcursul acestui an, cota ca asta sa se intample fiind 4.00. In acest moment Klizan este pe 38, diferenta dintre el si ocupantul locului 20 fiind de aproximativ 700 puncte. In 2018 Klizan a avut doua sau trei turnee reusite in circuitul ATP, in rest pierzand insa in primele tururi. In plus, slovacul a jucat multe turnee challenger. Fiind in top 40, acum Klizan va avea parte, teoretic, de adversari mai usori in multe dintre turneele ATP, ceea ce inseamna ca are sanse mai mari de a ajunge in faze mai avansate.


Tie ce pariuri speciale iti fac cu ochiul? >>>