Pariuri speciale 6-7 decembrie 888sport

Inaintea fiecarei runde de Champions League casa de pariuri 888sport  a propus cateva multiple imbunatatite si pariuri speciale. Asta se intampla si acum, nummarul acestora fiind 11. Pentru cei ce inca nu stiu, o multipla imbunatatita este castigatoare daca toate echipele din respectiva selectie inving, iar pentru ca un pariu special sa fie ‘’verde’’ trebuie ca echipa din selectie sa castige si jucatorul respectiv sa marcheze.
 
Multiplele imbunatatite sunt in numar de 4: doua pentru marti si doua pentru miercuri. Cota cea mai mare pentru meciurile de marti este 5.5, aceasta fiind castigatoare daca Arsenal, Barcelona si Bayern Munchen se vor impune. Toate cele 3 echipe sunt deja calificate in optimile Champions League, Arsenal intalnind-o in deplasare pe FC Basel, Barcelona pe teren propriu pe Monchengladbach, iar Bayern Munchen va primi vizita celor de la Atletico Madrid. Situatia adversarelor celor 3 formatii este clarificata, cu exceptia celor din Basel, care se lupta pentru un loc de Europa League.  Nici Bayern Munchen nu va avea meci usor cu Atletico Madrid, care sa nu uitam ca are maximum de puncte in aceasta editie de Champions League.
 

Ce multipla imbunatatita are cele mai mari sanse de reusita?


Cealalta cota pentru meciurile de marti este 3.00, aceasta fiind castigatoare daca PSG, PSV si Manchester City se vor impune. PSG si Manchester City sunt calificate in optimile Champions League, PSV fiind in lupta directa cu Rostov pentru un loc de Europa League. PSG va juca pe teren propriu cu Ludogorets, Manchester City va primi vizita lui Celtic, iar PSV pe cea a lui Rostov. Parizienii si ’’cetatenii’’ ar trebui sa se impuna daca vor juca la un potential apropiat de 100%, iar Rostov nu mai are avantajul imens al terenului propriu, cu ajutorul caruia a invins-o pe Bayern Munchen. In Rusia PSV a obtinut o remiza cu 4 goluri, asadar sunt sanse destul de mari ca de data aceasta sa invinga, iar cota de 3.00 sa fie castigatoare.
 
Celelalte doua multiple imbunatatite au cota 6.00, pentru ca una sa fie castigatoare trebuind ca Leverkusen, Real Madrid si Tottenham sa invinga, in cealalta trebuind ca Juventus, Sevilla si Sporting Lisabona sa faca asta. Real Madrid si Leverkusen sunt calificate in optimile Champions League, in vreme ce Tottenham lupta pentru primavara Europa League. Real Madrid va juca pe teren propriu cu Dortmund, miza fiind ocuparea primului loc in grupa. Leverkusen va primi vizita lui Monaco, iar Tottenham pe cea a lui CSKA Moscova. Ne este greu sa credem ca atat Leverkusen, cat si Tottenham vor invinge. De cealalta parte, Juventus este calificata in optimile Champions League, insa Sevilla nu inca, trebuind sa nu piarda ca sa obtina si ea biletul pentru primavara Champions League. Cat despre Sporting Lisabona, aceasta se lupta cu Legia Varsovia pentru o clasare pe locul al treilea. Din ultimele doua meciuri ale polonezilor in Champions League ar rezulta ca Legia, care a obtinut un punct in grupa, va fi un adversar incomod pentru Sporting Lisabona. Juventus si Sevilla ar trebui sa se impuna. Asadar, putem plasa un pariu si pe acest bilet, sansele de castig nefiind deloc mici.
 

Ce pariuri speciale au sanse mari sa fie castigatoare?


Uitandu-ne la cele 7 pariuri speciale 6-7 decembrie 888sport, cateva ne-au facut cu ochiul. Aici ne referim mai ales la cel ce are cota cea mai mica (1.91), acesta fiind ‘’verde’’ daca Manchester City o va invinge pe teren propriu pe Celtic, iar Aguero va inscrie.  Argentinianul a inscris de 3 ori pe teren propriu cu Monchengladbach si nu credem ca va avea probleme sa marcheze cu o echipa slaba precum Celtic.
 
Nu neglijam insa nici pariul conform caruia Arsenal se va impune in deplasare cu Basel, iar Mesut Ozil va inscrie, cota ca acest lucru sa se intample fiind 8.00. ‘’Tunarii’’ au sanse mari sa se impuna daca vor juca fara menajamente. Cat despre Ozil, acesta a marcat de 4 ori in ultimele 3 partide de Champions League.
 
Incheiem prin a spune ca miza maxima pentru aceste pariuri speciale 6-7 decembrie 888sport se invarte in jurul a 16 lei, iar astfel de pariuri nu pot fi plasate decat singure pe bilet. Concluzionand, opinam ca PSG, PSV si Manchester City se vor impune, la fel facand Juventus, Sevilla si Sporting Lisabona. In ceea ce priveste pariurile speciale, credem ca Manchester City o va invinge pe Celtic pe teren propriu, iar Aguero va marca, meritand sa riscam si un pariu pe faptul ca Arsenal o va invinge in deplasare pe Basel, iar Ozil isi va trece numele pe tabela.