Pariuri si cote la Netbet pentru EURO 2020

Cateva zile ne mai despart pana la editia cu numarul 16 a EURO 2020 (2021), casele de pariuri sportive online intrecandu-se in oferte. Una dintre aceste case este Netbet, care, in afara pariurilor individuale si antepost, a organizat si un concurs. Premiul cel mare este de 1 milion euro, pentru a-l castiga trebuind sa anticipezi toate meciurile din fazele finale. 

Cum putem paria pe EURO 2020 la Netbet?

Este foarte simplu sa gasesti la Netbet pariurile referitoare la turneul final. Acestea se afla in lista din partea stanga a paginii de sport. Lista are titlul “Cele mai populare”, acolo aflandu-se cele mai interesante competitii actuale sau viitoare. Selectand sectiunea “Fotbal - EURO 2020” vei observa ca fiecare meci de la turneul final beneficiaza de peste 100 optiuni de pariu. De asemenea, putem alege si din circa 50 pariuri antepost.

Pariuri pe castigatoarea EURO 2020 la Netbet 

Prima sansa la castigarea turneului final o are Franta, campioana mondiala. Aceasta a fost repartizata in “grupa mortii” la EURO 2020, alaturi de Germania si Portugalia. In cazul in care va castiga grupa, am vedea-o impunandu-se si in actul final.

Podiumul privind sansele castigarii Campionatului European este completat de Anglia si Belgia. Cele doua nu credem ca au loturi destul de puternice pentru a ajunge cel putin in semifinala. Singurele ce ii pot pune probleme Frantei ar fi Spania, Italia, Olanda si Germania, spaniolii parand cei mai amenintatori.

Pariuri pe golgheterul EURO 2020 la Netbet

Harry Kane este cotat cu prima sansa aici, englezul castigand titlul de golgheter atat la CM 2018, cat si in preliminariile EURO 2020, dar si in Premier League. Il urmeaza belgianul Romelu Lukaku, golgheter al Ligii A din Nations League. Cum am spus mai sus, nu credem ca Anglia sau Belgia va atinge faza semifinalelor. In schimb, golgheterul poate veni din grupa F. Ne referim aici la francezul Kylian Mbappe, golgheter in Ligue 1 in acest sezon sau la portughezul Cristiano Ronaldo, golgheter in Serie A. Daca va prinde o forma de milioane la EURO, iar echipa sa va ajunge cel putin in semifinale, sunt sanse mari ca portughezul sa devina golgheter.

Alte pariuri EURO 2020 la Netbet

Un pariu antepost care ne tenteaza ne invita sa anticipam echipa care va inscrie cel mai mult in turneu. Pentru ca asta sa se intample, ar trebui ca echipa sa ajunga cel putin in semifinala. Olanda are sanse mari sa castige grupa, adversarele fiind modeste. Daca se va intampla asta, ar trebui ca drumul spre semifinale sa nu fie unul foate dificil.

Totodata, ni se pare interesant tipul de pariu conform caruia putem alege echipa care va incheia ultima in grupa. Ungaria, Macedonia si Slovacia sunt echipele care au cele mai mari sanse sa incheie pe ultima pozitie.