Pariuri si cote la Get’s Bet pentru EURO 2020

Mai este putin pana la cel mai asteptat eveniment fotbalistic al anului. Este vorba, desigur, de EURO 2020 (2021), care a fost amanat cu un an din cauza pandemiei. Multe case de pariuri din Romania si-au facut temele, prezentand o oferta generoasa pentru turneul final. Printre acestea se numara si Get’s Bet, care prezinta atat pariuri pentru fiecare meci in parte, cat si pariuri antepost. 

Cum putem paria pe EURO 2020 la Get’s Bet?

Putem alege din peste 100 pariuri pentru fiecare meci la Get’s Bet. De asemenea, ne putem delecta cu zeci de pariuri antepost. Este foarte usor sa accesezi aceste pariuri, putand face asta din lista de pe partea stanga, sub meniul “Ligi principale”. Imediat sub casuta de search este o sectiune numita “EURO 2020”. Selectand-o, iti vor aparea atat pariurile pentru meciurile individuale, cat si pariurile antepost. 

Pariuri pe castigatoarea EURO 2020 la Get’s Bet

Trei din cele patru echipe care fac parte din “grupa mortii” se afla in top 6 cand vine vorba de favorite la castigarea turneului final. Franta este favorita principala, Gemania a cincea si Portugalia a sasea. Intre ele se situeaza Anglia, Belgia si Spania. Urmeaza Olanda si Italia, care au si ele sansele lor. In mod normal, Olanda ar trebui sa castige grupa C, mai ales ca joaca pe teren propriu toate meciurile. Daca in optimi nu va intalni a treia clasata din grupa F, Olanda are un drum facil pana in semifinale. Iar de acolo orice se poate intampla, inclusiv sa cucereasca trofeul. Sansele vor creste daca pe parcurs nu le va intalni pe Franta, Germania sau Spania. 

Pariuri pe golgheterul EURO 2020 la Get’s Bet

Englezul Harry Kane este favorit principal la titlul de golgheter. Kane a fost golgheterul preliminariilor EURO 2020, dar si golgheterul CM 2018. Atunci Anglia ajungea in semifinale. Aici nu are un culoar prea bun in fazele finale, indiferent ca va terrmina pe primul sau al doilea loc in grupa. Belgianul Romelu Lukaku este cotat cu a doua sansa la titlul de golgheter, iar francezul Kylian Mbappe al treilea. Sa nu-l uitam insa pe Cristiano Ronaldo, care ar putea prinde o forma de zile mari la turneul final. Este adevarat, in grupa Portugalia joaca impotriva unor echipe puternice, lucru care ar trebui insa sa motiveze jucatorii mari, cum este Cristiano Ronaldo. 

Alte pariuri EURO 2020 la Get’s Bet

Este o provocare sa numim echipa care va inscrie cel mai mult in turneu, Get’s Bet oferindu-ne acest pariu antepost. Sanse mari la a reusi asta are Spania. Ni se pare mai putin riscant insa tipul de pariu conform caruia trebuie sa alegem natiunea care va inscrie cel mai putin in turneu. Aici le avem candidate principale pe Finlanda, Macedonia si Ungaria.

De asemenea, putem miza si pe faza eliminarii unei echipe. Opinam ca Ucraina se va califica de pe locul secund in optimi. Acolo o va intalni pe Italia, cel mai probabil, in fata careia nu credem ca are vreo sansa. La fel credem ca se va intampla si cu Austria, daca ea va fi cea care va incheia pe pozitia secunda.