Pariuri si cote la 888sport pentru EURO 2020

Daca esti pasionat de fotbal nu ai cum sa ratezi EURO 2020, care a fost amanat pentru aceasta vara, din cauza pandemiei. Iar daca esti pasionat de pariuri este aproape imposibil sa nu plasezi cateva pariuri ce privesc turneul final. Asta mai ales ca multe case de pariuri licentiate se intrec in a-ti oferi o multime de optiuni de pariuri. Ne referim atat la pariuri pentru fiecare meci in parte, cat si la pariuri antepost.

Una dintre casele de pariuri care prezinta sute de optiuni pentru un meci de la EURO 2020, dar si multe pariuri antepost, este 888sport. Aici numarul pariurilor pentru un meci poate ajunge pana la 500. In ceea ce priveste pariurile antepost, putem miza pe castigatoarea turneului, pe golgheterul competitiei, pe pozitia unei echipe in grupa etc. .

Cum putem paria pe EURO 2020 la 888sport?

Exista doua variante prin care putem gasi pariurile de la EURO 2020. Ba chiar 3, daca includem cautarea cu ajutorul casutei de search. Prima varianta o reprezinta apasarea pe sectiunea “Fotbal” din lista aflata in partea stanga. A doua varianta ne pune sa cautam tot in acea lista, insa putin mai sus. Din sectiunea “Popular” alegem sub-sectiunea “EURO 2020”. 

Pariuri pe castigatoarea EURO 2020 la 888sport

La 888sport putem paria cu usurinta ca o anumita nationala va castiga turneul, ca va ajunge in finala sau in semifinala. Favorita principala la castigarea titlului este Franta, care a castigat o grupa facila in preliminarii, marcand doar 25 goluri, obtinand opt victorii, o remiza, suferind o infrangere. Anglia si Belgia completeaza podiumul favoritelor la castigarea turneului final. Atat Anglia, cat si Belgia au castigat grupa in preliminarii. Belgienii au avut un parcurs perfect, reusind sa nu piarda vreun punct, marcand 40 goluri. Grupa Angliei a fost si ea usoara, aceasta obtinand 7 victorii, suferind o infrangere, marcand 37 goluri. 

Cele 3 favorite la castigarea titlului sunt urmate de Portugalia, Germania, Spania si Italia. Dintre acestea, o remarcam pe Italia, care a reusit sa nu piarda niciun punct in preliminarii. Italia are parte de o grupa relativ facila. Daca o va castiga, este destul de probabil sa isi creeze un culoar favorabil pana in semifinale.

Pariuri pe golgheterul EURO 2020 la 888sport

Harry Kane a fost golgheter atat in preliminariile EURO 2020, cat si la CM 2018. Englezul este favorit, la egalitate cu belgianul Romelu Lukaku. Anglia si Belgia au ajuns in semifinale la CM 2018, avand sanse ca unul dintre ei sa castige titlul de golgheter daca echipa sa va ajunge la fel de departe ca atunci. Urmeaza Kylian Mbappe si Cristiano Ronaldo. Franta si Portugalia se afla in grupa “de foc”, alaturi de Germania, sansele fiind reduse ca unul dintre cei doi sa ia titlul.

Alte pariuri EURO 2020 la 888sport

La 888sport putem plasa pariuri pe castigatoarea unei grupe, pe echipa care se va clasa in top 2 in grupa sau pe cea care va termina ultima. Cea mai mare favorita a unei grupe, conform 888sport, este Olanda, aflata in grupa cu Austria, Ucraina si Macedonia. De cealalta parte, cele mai mari sanse sa termine ultima le are, dupa cum probabil va asteptati, Ungaria. Aceasta se afla in “grupa mortii”, cu Franta, Germania si Portugalia.

De asemenea, 888sport ne imbie sa anticipam care dintre doua echipe selectate va ocupa cea mai buna pozitie in turneu. Ni se ofera 23 astfel de dueluri, cel mai dezechilibrat fiind cel dintre Austria si Ungaria. Ne capteaza atentia insa un alt duel si anume cel dintre Turcia si Polonia.