Pariuri live sau pariuri pre-live- ce alegem?

Prin apariția caselor de pariuri online avem ocazia să vedem lumea pariurile și dintr-o altă perspectivă decât cea clasică. Opțiuni nenumărate, recompense și pariuri de tot felul ne-au făcut  să optăm tot mai mult spre platformele online. De această dată ne rezumăm la pariurile live și pre-live, încercăm să găsim motivele pentru care merită sau nu să alegem una dintre cele două opțiuni.

Cu siguranță ai auzit de denumirile noi care au intrat pe piață odată cu apariția caselor de pariuri online licențiate în România, iar pariuri live și pre-live sunt două dintre ele. Practic, pentru înțelesul tuturor sunt pariuri pe care le putem plasa înainte sau după începerea evenimentului, iar în funcție de circumstanțe poate să reprezinte alegerea cea mai inspirată. Hai să vedem când se impun pariurile live și când trebuie să pariem pre-live.

Ce înseamnă pre-meci

Termenul original vine limba engleză și se referă la pre match, însă în română ne-am adaptat repede și îi spunem pre-meci, adică înaintea meciului. Practic, putem spune că este opțiunea prin care veteranii au învățat să parieze în trecut când nu exista varianta online. Avantajul acestei opțiuni este că valoarea cotelor nu fluctuează la fel de mult precum în cazul pariurilor live, însă au o durată limitată de timp în care putem paria pe ele.

Pre-meci sau pariuri live?

Dacă tot ți-am expus ce înseamnă cei doi termeni, îți spunem și că depinde de tine care este cea mai bună metodă de a paria pentru a face profit. Dacă ești tipul de parior care nu urmărește meciurile la televizor și de regulă pariezi, iar apoi doar verifici biletul după ce ai ajuns seara acasă, atunci pariurile pre-meci sunt alegerea potrivită. În schimb, dacă ești fanul sportului și îți faci timp să urmărești evenimentele sportive care te interesează, atunci s-ar putea să-ți placă să pariezi mai mult live pentru că îmbini plăcutul cu utilul. Multe case de pariuri precum Betano le permit jucătorilor să se bucure în direct de evenimentul sportiv și în același timp oferă și cote în timp real pe care să poată paria.

Pariurile pre-meci sunt uneori răspunsul corect în mai multe situații. În plus, are nenumărate avantaje care pot aduce profit pe termen lung. În pariuri sportive nu numai inspirație contează, ci și informațiile acumulate, analizarea mai multor aspecte, iar dacă acești pași sunt urmați așa cum trebuie atunci șansele de a face alegerea corectă cresc considerabil.

Ce avantaje au pariurile pre-live

Așa cum probabil ai dedus din ceea ce am spus anterior, pariurile pre-live ne permit să facem o analiză mai amplă în funcție de statistici, meciuri directe și alte aspecte importante. Totodată, prin prisma acestei alegeri există mai multe tipuri de pariuri pe care putem paria, putem plasa bilete care să conțină zeci de pariuri, iar câștigurile sunt mult mai mari cu mize mici plasate. Câștigul poate fi securizat prin intermediul opțiunii Cash Out, fie să pariez.

Ce avantaje au pariurile live

Trebuie să recunosc că sunt adeptul pariurilor live pentru că îmi permit să mă desfășor așa cum îmi place, adică să anticip ceea ce se va întâmpla în următoarele minute ale partidei. De regulă prefer să merg pe over cornere pe final de meci pentru că sunt cote destul de mari și așa pot obține un câștig de luat în seamă cu mize mici și medii. Există mai multe avantaje printre care și faptul că încasăm câștigul mult mai rapid. Cel mult două minute durează până ce câștigul intră în contul de jucător din momentul stabilirii pariurilor câștigătoare. Faptul că nu trebuie să-ți bați capul cu analiza meciului înainte să înceapă este iarăși un avantaj, dar în schimb analiza trebuie să aibă loc în timpul disputării partidei, în funcție de desfășurarea meciului și de evoluția fiecărei echipe.

Dacă te-ai decis să pariezi live sau pre-meci, trebuie să iei în considerare avantajele, dezavantajele pe care fiecare opțiune le are, dar contează și ce fel de parior ești. Pariază atât cât îți permiți și alege întotdeauna cele mai bune case de pariuri licențiate în România!