Pariuri diverse Maxbet

Aproape toate casele online propun si alte tipuri de pariuri decat cele sportive. Este vorba despre cele ce vizeaza divertismentul, dar si politica mondiala.
 
Probabil va veti intreba ce rol au aceste pariuri non-sportive in cadrul caselor online. Ei bine, rolul lor este poate si de destindere a utilizatorilor, acest tip de pariu scotandu-i din universul sportiv, insa mai ales de a atrage si persoane care nu doresc sa plaseze pariuri pe sporturi, jocuri de cazino sau de poker, nefiind in tema cu aceste fenomene. In acest articol vom evita pariurile politice, axandu-ne pe celle de divertisment.O casa de pariuri care ofera destule pariuri diverse este Maxbet, acolo unde putem miza pe castigatorul unei emisiuni sau al unor premii, cum ar fi Oscarurile.
 
Trei asemenea evenimente vizeaza emisiunile din Marea Britanie ‘’The Voice’’, ‘’Big Brother’’ si ‘’The Jump’’. Formatul emisiunilor ‘’The Voice’’ si ‘’Big Brother’’ il avem sau l-am avut si noi in Romania. Nu credem insa ca vom adopta prea curand si formatul emisiunii ‘’The Jump’’, acolo unde cateva celebritati din Marea Britanie se intrec in abilitatea de a practica diverse sporturi de iarna. Nu stim in ce masura sunteti la curent cu desfasurarea acelei emisiuni, insa sa spunem ca Bradley Wiggins este favorit la a castiga acest show, avand o cota de 4.00, acesta fiind urmat de Louis Smith (4.5) si Jason Robinson (7.5). Va puteti insa informa de pe net despre parerea telespectatorilor vizand favoritul lor pentru acest show.
 
(newstatesman)
 
La fel puteti face  si in ceea ce priveste emisiunile ‘’The Voice’’ si ‘’Big Brother’’. Nu are sens sa intram in detalii, de vreme ce nu am vizualizat aceste emisiuni, precizand doar ca James Cosmo este favorit la a castiga Big Brother, avand cota 2.25, urmat fiind de Spencer&Heidi (5.00) si Coleen Nolan (7.00). De asemenea, avem cote si pentru clasarea unui concurent la top 3 sau cine va fi Top New Star. In ceea ce priveste The Voice, prima sansa la castigarea emisiunii de talente o are Mo Adeniran (6.00), urmat de David Jackson (9.00), Jason Jones (11.0) si Jamie Miller, Jazmin Sawyers, respectiv Sarah Morgan, toti cei trei avand cota 13.0. Daca veti cauta aceste nume pe Internet cu siguranta veti gasi cateva interpretari de-ale lor in acest show, putandu-le compara.
 
Pariuri diverse Maxbet privind diverse premii avem tot 3. Este vorba despre Premiile Oscar, premiile BAFTA, cele doua apartinand zonei filmului, dar si de premiul acordat de BBC pentru Personalitatea sportiva a anului 2017 (in Marea Britanie). Pentru Premiile BAFTA si Premiile Oscar aveti ocazia de a gasi diverse predictii privind castigatorii pe site-uri de specialitate. In ceea ce priveste Premiile BAFTA, favorit la premiul pentru cel mai bun film este La La Land, pentru cel mai bun actor este Casey Affleck, pentru cea mai buna actrita Emma Stone. Prima sansa la obtinerea premiului pentru cel mai bun actor in rol secundar o are Mahershala Ali, pentru cea mai buna actrita in rol principal Viola Davis, iar pentru cel mai bun regizor Damien Chazelle. In ceea ce priveste Premiile Oscar Maxbet prezinta aceleasi categorii ca la Premiile BAFTA, favoritii fiind identici.
 
(hellomagazine)
 
Trecand acum la Personalitatea sportiva din Marea Britanie a anului 2017, sigur ca este greu de anticipat care va fi aceasta, avand in vedere ca nu a trecut nici macar o luna din 2017. Maxbet il da ca favorit insa pe Anthony Joshua, pugilist care are 18 victorii din tot atatea partide si care detine centura la categoria grea. Joshua este cotat cu 3.75, urmat fiind de Andy Murray, actualul lider mondial in tenisul masculin avand cota 6.00. Cei doi sunt urmati de Ben Ainslie (11.0), Lewis Hamilton (12.0), Mo Farah, Johanna Konta si Rory McIlroy. Daca vorbim strict de anul 2017, acest premiu ar trebui sa mearga la Andy Murray sau Lewis Hamilton, tinzand, mai degraba, spre cel de-al doilea. In 2016 premiul a fost castigat de Andy Murray, acesta fiind urmat de mai multi sportivi care au obtinut performante la Jocurile Olimpice de la Rio.
 
Feat.: blogsolute