Pariul zilei (13.02)

Pentru azi, am ales doua meciuri; singurele ce se vor disputa in primele ligi din Anglia si Spania, de fapt.
 
 

Bournemouth - Manchester City


In ciuda unui inceput bun de sezon, Bournemouth s-a stins pe parcurs, fiind iesita din forma in ultima vreme. In ultimele 5 partide, aceasta a obtinut doar 2 puncte.

City, in schimb, este intr-o crestere de forma si a reusit sa treaca peste infrangerea usturatoare suferita in fata celor de la Everton (0-4). City vine dupa 3 meciuri bune si are un atacant intr-o mare forma, in persoana lui Gabriel Jesus. Miza este cu atat mai mare pentru "cetateni", din moment ce o victorie i-ar duce pe locul 2 si i-ar face sa se aproprie la 8 puncte de liderul Chelsea.

Echipa lui Pep Guardiola va incerca sa isi creeze un avantaj pe tabela devreme, pentru a-si usura meciul, motiv ce ma face sa cred ca Manchester City va marca in prima repriza.
 

Eibar - Granada


Celalalt meci pe care o sa pariez este confruntarea din La Liga dintre locul 8, Eibar si echipa de pe locul 19, Granada.
   
Pana in momentul de fata, Eibar a avut un sezon peste asteptari, reusind sa obtina rezultate ce i-au permis sa urce pana pe locul 8. Granada, insa, se afla intr-o situatie dificila. Aceasta se afla la 5 puncte de primul loc ce i-ar asigura supravietuirea in prima liga spaniola, ocupat de Leganes, care are un meci in plus. O eventuala victorie a celor de la Granada astazi, i-ar aduce pe acestia la 2 puncte de zona "verde".  Parerea mea este ca meciul va fi deschis, Granada incercand sa obtina puncte, iar Eibar urmarind o victorie ce ar aduce-o la egalitate de puncte cu echipa de pe locul 7, Athletic Bilbao.

      Bournemouth - Manchester City : Oaspetii marcheaza in PR (1.48)
      Eibar - Granda : Ambele echipe marcheaza (2.00)
      Cota finala: 2.96 (Unibet)


Sursa foto: external linkLink-uri externe interzise