Pariorul profesionist Solomon: “nu vizionez meciurile pe care pariez”

Pariorul profesionist Solomon ne-a oferit un interviu in care am discutat despre modul in care isi alege pariurile si principiile la care adera.
 

Parior profesionist, care ofera ponturi la pariuri pe site-ul Intelbet.ro sub numele de Solomon – numele sau real este Basil, are 35 de ani si este managerul unui mic complex hotelier din Rusia. 
 
- Basil, spune-ne, cum au ajuns pariurile sportive un hobby pentru tine?

Pariez doar pe baschet si practice acest sport ocazional. Soarta m-a adus in preajma oamenilor care pariaza pe NBA. Mi-au insuflat dragoastea pentru baschet si am inceput sa invat acest sport prin prisma pariurilor sportive. Mi-am pus la punct o strategie, pe care o aplic de 8 ani cu succes. Orice pariori isi alege sportul pe care il cunoaste cel mai bine si pe care il analizeza cu cea mai mare placere. Pentru mine, acest sport este baschetul.

- Dupa parerea ta, baschetul este un sport mai predictibil?

Din punctul meu de vedere baschetul este un sport mai predictibil decat fotbalul sau alte sporturi. Dar, in orice caz, indiferent de sport, trebuie sa urmezi o strategie. Trebuie sa iti administrezi corect banca atat in situatii dificile, cat si in situatii favorabile.

- Ne poti recomanda o casa de pariuri pentru pariurile pe baschet? Tu la care pariezi?

Eu pariez la multe case de pariuri, dar din casele de pariuri legale din Romania recomand Betano, Netbet si Unibet. La aceste case de pariuri am gsit cele mai bune cote si cea mai bogata oferta la baschet.

- Preferi pariurile pre-meci sau live?

Prefer sa pariez inainte de meci, nu sunt adeptul pariurilor live, desi recunosc ca pacatuiesc din cand in cand.

- Cat timp iti petreci in mod normal pentru analiza meciurilor?

In zilele in care analizez meciuri petrec chiar si 10 ore pana ma hotarasc la mai multe pariuri, din care ulterior selectez 1-2 pe care le plasez (rareori peste 2).

- Esti ingrijorat de seriile de pariuri pierzatoare?

La inceput eram ingrijorat pentru orice pariu, dar in timp, am inceput sa invat din pariurile pierzatoare. Nu vizionez meciurile pe care pariez pentru ca oricum nu mai pot influenta pariul deja plasat. Cum nu obisnuiesc sa pariez live, prefer sa urmaresc meciul in reluare pentru a intelege exact unde am gresit in analiza pe care am facut-o.

- Ai avut si castiguri mai mari la pariuri?

Daca ne referim la cote, am prins recent o cota de 72 pe un bilet combinat. Daca ne referim la castiguri, am avut cu cativa ani in urma un castig de 5000$.
 
- In incheiere, ai ceva sa le transmiti utilizatorilor Intelbet?

Ceea ce dorsc tuturor utilizatorilor Intelbet este, in primul rand, sanatate si noroc. De asemenea, capacitate de analiza, inspiratie si rabdare, pentru ca fara ele este greu sa reusesti la pariuri.