Parior agresiv vs parior prudent

Exista mai multe tipologii de pariori in mediul online, unii preferand sa fie prudenti cand vine vorba sa-si riste banii proprii, altii, din contra, devenind agresivi.
 
In general, imediat ce se inregistreaza la casa de pariuri, utilizatorii devin prudenti, din dorinta de a nu isi pierde intreaga banca, sau mare parte din ea, in doar cateva ore. Aceasta prudenta se manifesta plasand pariuri avand cote mici sau mize mici. Strategia poate da randament pe termen scurt, insa nu suntem la fel de convinsi ca, fiind la fel de prudenti, vei genera profit si peste doua luni si asta mai ales daca mizezi pe cote mici.
 
Sursa foto: www.vincentbravo.com
 
Pentru a intelege mai bine despre ce vorbim, sa spunem ca vom plasa 200 pariuri cu o miza individuala de 10 lei pe cota 1.25. Astfel, miza totala investita este 2000, pentru a ne recupera miza trebuind ca nu mai putin de 160 pariuri sa fie castigatoare. Un parior fara prea multa experienta  ar putea spune ca o cota de 1.25 are foarte mari sanse sa fie castigatoare. In multe cazuri insa nu este asa, chiar daca statistica vine sa confirme cota mica. Sigur, asta depinde si de sportul  ales, in unele sporturi sansele ca o cota scazuta sa fie castigatoare fiind mai mari decat in altele.
 

Aici vei gasi un mic ghid despre sporturile care ti-ar putea aduce un profit mai mare si despre cele pe care ar fi bine sa le eviti

 

Pariatul agresiv ma va ajuta sa generez profit?


Asadar, daca vei paria doar pe cote mici, mai ales daca vei plasa mize mari, riscurile de a da faliment curand sunt foarte mari. Cat despre pariatul agresiv, acesta poate fi practicat de cei care mizeaza live, de cei care aplica o anumita strategie, de cei ce sunt convinsi ca acel pronostic va fi  castigator, de catre cei care doresc sa recupereze o pierdere precedenta sau, pur si simplu, de utilizatorii care spera “sa dea un tun”.
 
Prin pariat agresiv intelegem plasarea unei mize mari, a unei cote mari sau a amandurora. Evident, pentru a miza agresiv trebuie sa acorzi o foarte mare importanta statisticii si sa studiezi cu minutiozitate rezultatele ultimelor meciuri ale jucatorilor/echipelor care se intalnesc. Daca acestea nu indica nimic in favoarea unui anumit pronostic cu o cota mare ori in cazul in care nu cunosti informatii de ultima ora care ar putea face acel pont sa se transforme intr-unul castigator, este mai bine sa nu plasezi acel pont doar de dragul cotei.
 

Combina pariatul agresiv cu pariatul prudent


In concluzie, la pariuri nu te ajuta nici prudenta exagerata, insa nici agresivitatea excesiva, daca vei aborda doar una dintre aceste “strategii” foarte probabil iti vei micsora substantial banca sau chiar vei da faliment mai repede decat ai putea crede. Astfel, cea mai eficienta solutie este sa combini ambele variante. Este recomandat sa recurgi la pariatul agresiv cand plasezi un singur pariu pe bilet si daca in urma analizei facute rezulta ca acel pont are mai mult de 75% sanse de reusita. In toate celelalte cazuri recomandam pariatul prudent, cu mize mici spre medii.