Parimatch vine in Romania

Conform external linkLink-uri externe interzise de pe un site de incredere, o noua casa de pariuri online este pe punctul de a obtine licenta pentru a opera in Romania. Este vorba despre Parimatch, o casa care nu are o experienta prea placuta pe la noi. 

Cine este Parimatch?

Parimatch este o platforma de pariuri sportive si cazino cu aproape 30 de ani pe piata internationala. Este operata de Suncast Furure N.V., companie care are in spate actionari rusi si ucrainieni. 

Parimatch a fost infiintata in 1994 in Ucraina. Patru ani mai tarziu a patruns pe piata din Rusia, la nivel de agentii stradale. Casa de pariuri a inceput sa aiba contact cu piata online in 2000. In prezent, Parimatch mai detine licenta de operare in Kazahstan, Cipru, Marea Britanie, Tadjikistan si Tanzania. 

Istoria Parimatch in Romania

Dupa cum poate va amintiti, pana in 2015 nu exista nicio restrictie pentru ca o casa de pariuri sa opereze in Romania, romanii avand acces, practic, la toate casele de pariuri online din lume. Din toamna anului 2015 s-a schimbat insa situatia, ONJN facand obligatorie licenta pentru ca o casa de pariuri sa poata opera in Romania.

Parimatch a permis jucatorilor cu IP-uri din Romania sa isi deschida conturi, desi platforma nu avea licenta in Romania. Sigur, impreuna cu ea au mai fost alte cateva zeci de case de pariuri care nu au respectat legea. Astfel, Parimatch a fost trecuta pe “lista neagra” de catre ONJN.

Parimatch a mai avut o tentativa de a intra pe piata din Romania in urma cu un an, cand actionarii au negociat achizitionarea Fortuna Entertainment Group. Negocierile nu au dus insa la niciun rezultat. Mai este foarte putin insa pana cand Parimatch soseste in Romania, in luna septembrie a acestui an reprezentantii casei de pariuri depunand documentele la ONJN pentru obtinerea licentei.

Asteptam sa vedem se se va intampla, orice casa de pariuri online cu bun renume este binevenita.