Pariezi pe sporturile "clasice" in general? Poate ar fi timpul sa incerci si alte sporturi

Mai presus decat orice este sa ne asiguram profitul la pariuri, din ce sport anume este mai putin important. Dar, daca te-ai hotarat sa incerci si alte sporturi in afara de (mai mult sau mai putin) clasicele pariuri pe fotbal, tenis, baschet, hochei sau handbal, asigura-te ca ai macar cunostinte de baza. Acest articol, precum si celelalte pagini la care facem trimitere, reprezinta un inceput bun in acest sens!


Sigur, sunt multe alte sporturi pe care le poti incerca, dar noi consideram ca acestea pe care le-am prezentat mai jos iti pot aduce castiguri frumoase la pariuri.Snooker

Nu numai sporturile de prim-plan in care se disputa des meciuri, cum ar fi fotbalul, tenisul sau baschetul iti pot aduce profit, ci si cele mai putin promovate. Unul din ele este snookerul, o partida de snooker putand dura ore bune. Pentru a afla mai multe despre acest sport, transmis de Eurosport de peste 15 ani, insa si despre pariurile pe care le poti plasa, acceseaza acest articol.


Baseball

Daca snookerul beneficiaza de transmisiuni in direct in Romania, nu la fel se intampla si cu baseball-ul, acolo unde competitia care conteaza cu adevarat este MLB, ce se desfasoara in SUA. In ciuda acestui lucru, este un sport care atrage pariorii romani, de unde se poate genera profit destul de frumusel, mai ales daca esti la curent cu stirile vehiculate pe diverse site-uri straine. Pentru a putea genera profit, trebuie insa sa intelegi notiunile de baza ale jocului de baseball, asta putandu-se afla de aici.


Cricket

Exista cateva sporturi de care foarte multi europeni nu au habar, iar unul dintre ele este cricketul, sport ce are cateva asemanari cu baseballul. Spre deosebire de acesta insa, o partida poate dura mai multe zile, punctajul fiind tare ciudat. Pentru a te edifica, macar putin, in ceea ce priveste cricketul, dar si pariurile care se pot plasa aici, recomandam acest articol.


Curse de cai si de caini

Spre deosebire de celelalte 3 sporturi de mai sus, ale caror partide dureaza ore sau chiar zile, o cursa de cai sau una de caini se incheie in maxim doua minute. Din nou aceste sporturi nu sunt transmise in Romania, insa genereaza un interes mare in randul romanilor, mai ales datorita ritmului alert in care se desfasoara o cursa. Asta inseamna ca poti castiga sau pierde un pariu in cateva minute sau chiar secunde de la plasarea lui. Despre cursele de cai si de caini, dar si despre pariurile ce pot fi plasate, cat si despre semnificatia lor, vei gasi in acest articol.