Pariezi astazi pe sport si maine primesti 15 rotiri gratuite

In cea de-a opta zi a Calendarului de Advent ai sansa de a primi 15 rotiri gratuite doar daca vei paria azi pe evenimente sportive.

Promotia o gasesti la Admiral, lucru care constituie o surpriza placuta. Asta in contextul in care pana acum promotiile din Calendar nu au vizat evenimente sportive, ci doar jocuri de cazino. 

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie nu trebuie sa te inscrii nicaieri, ci doar sa plasezi minim 150 lei pe unul sau mai multe evenimente sportive de astazi, 8 decembrie. Nu exista cota minima, pariurile trebuind sa se incheie in cursul zilei de azi. Vei primi recompensa indiferent de rezultatul pariurilor.

Despre recompensa

In termen de 48 ore de la incheierea ultimei partide primesti 15 rotiri gratuite daca mizezi azi pe evenimente sportive. Aceste rotiri trebuie folosite doar la slotul Book of Ra deluxe. Castigul in urma rotirilor trebuie pariat de 30 ori in maxim 7 zile pe jocuri de cazino sau pe evenimente sportive. In cazul pariurilor sportive, cotele minime cumulate pe un bilet trebuie sa fie 2.00. La rulaj se iau in considerare  doar biletele cu trei sau mai multe selectii. 

Rulajul la cazino nu ia in considerare jocurile din Cazinoul Live, sloturile cu jackpot progresiv, dar nici anumite sloturi. Este vorba de: sloturile de la furnizorul NetEnt, jocurile tip Match 3, Sizzling 6, Sizzling Gems, Sizzling Hot 6 Extra Gold, Sizzling Hot deluxe, Sizzling Hot Quatro, Book of Ra deluxe 6, Book of Ra Classic, Book of Ra Magic, Book of Ra deluxe, Lucky Lady’s Charm deluxe 6, Lucky Lady’s Charm deluxe 10, Lucky Lady’s Charm deluxe, Lord of the Ocean, Roaring Forties, Plenty of Fruit 40, Roaring Wilds. Conversia bonusului se va efectua treptat, de fiecare data convertindu-se in 50 RON.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Admiral creeaza-ti unul acum
  • Plaseaza astazi pariuri cu miza minima totala de 150 lei pe orice eveniment sportiv
  • Indiferent de rezultat, in termen de 48 ore vei primi 15 rotiri gratuite, pe care sa le folosesti la slotul Book of Ra deluxe
  • Castigurile in urma rotirilor gratuite trebuie rulate de 30 ori in termen de 7 zile la pariuri sportive sau jocuri de cazino
  • Daca preferi pariurile sportive, la rulaj se iau in calcul doar biletele cu 3 sau mai multe selectii

Gaseste pariurile potrivite si bucura-te de 15 rotirile gratuite