Pariaza pe tenis pana in septembrie si castiga unul din premiile totale de 100 000 RON

In aceasta saptamana se va incheia sezonul in fotbalul mare, avand loc finalele Europa League si Champions League. Cum suntem intr-un an impar, nu vom avea parte de Olimpiada si nici de vreun turneu final al echipelor mari de fotbal. Totusi, vom putea trai la intensitate maxima cele 3 luni de vara datorita tenisului, care, ca in fiecare an, ne propune in aceasta perioada ultimele 3 turnee de Grand Slam ale anului.

Casa de pariuri Fortuna propune o promotie cu premii totale de 100 000 lei in aceasta vara, promotie care include atat cele 3 turnee de Grand Slam, cat si turneele din calendarul ATP/WTA disputate in acest interval. Vorbim despre nu mai putin de 34 turnee.

Fiecare bilet iti aduce o sansa in plus la castig >>>

5ce99cceacf0c_1558813902.jpg

Ce trebuie sa fac?

Inainte de a plasa orice pariu pe tenis fii sigur ca vei opta la promotie, apasand butonul “Ma inscriu” din pagina acesteia. Tot acolo vei putea consulta si turneele eligibile pentru promotie. Plaseaza apoi bilete cu minim doua selectii, pre-live si/sau live, pe turneele de Grand Slam si cele din circuitul ATP si WTA din intervalul 26 mai-8 septembrie, doar de pe tabloul principal de simplu. Biletele trebuie sa contina meciuri diferite, cota minima a unui bilet fiind 2.00, iar miza minima 15 lei.

Despre recompense

Sunt oferite prin tragere la sorti premii totale de 100000 RON daca pariezi pe tenis, toate biletele care au indeplinit conditiile calificandu-se la extragere, indiferent ca sunt castigatoare sau nu. In fiecare luni, incepand cu 3 iunie, se vor extrage 15 bilete, fiecare posesor al biletului urmand a castiga 500 lei bonus, fara conditii de rulaj. Atentie, inainte de a castiga un bonus trebuie sa ai acceptate conditiile GDPR, care se pot gasi in sectiunea “Setari comunicare” din “Contul meu” . Fiecare utilizator poate primi un bonus in fiecare saptamana. Bonusurile se acorda in maxim 72 ore de la incheierea tragerii la sorti, acestea trebuind rulate de 3 ori in termen de 7 zile.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Fortuna  creeaza-ti unul aici
  • Opteaza la promotia “Vara asta suntem tenis” din pagina acesteia
  • Plaseaza bilete pe turneele de tenis din circuitul ATP, WTA si Grand Slamuri in perioada 26 mai-8 septembrie de pe tabloul principal de simplu
  • Biletele trebuie sa contina minim doua selectii, cota minima a biletului trebuind sa fie 2.00, iar miza minima 15 lei
  • Fiecare bilet eligibil va intra la tragerea la sorti, care se va efectua in fiecare luni, incepand cu 3 iunie
  • Fiecare extragere va premia fiecare castigator cu un bonus de 500 lei
  • Bonusul trebuie rulat de 3 ori in termen de 7 zile

Fiecare bilet iti aduce o sansa in plus la castig >>>