Pariaza pe semifinalele Campionatului Mondial si obtine 200 RON fullbet

La finele saptamanii se va incheia si aceasta editie a Campionatului Mondial, pe 10 si 11 iulie disputandu-se semifinalele, care vor avea loc intre Franta si Belgia, respectiv Croatia si Anglia. In vederea celor doua partide, casa de pariuri Betano prezinta o promotie care nu ar trebui ratata, la ea fiind eligibili toti utilizatorii. In urma acesteia ai putea castiga un fullbet in valoare de  cel mult 200 lei.


Ce trebuie sa fac?

Pentru a fi eligibil la misiune trebuie sa iti accesezi contul Betano, sectiunea “Promotii”, sub-sectiunea “Misiuni” si sa apesi pe butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii intitulate “Inainte de finala”. Se poate intra in misiune pana pe 11 iulie, ora 22:30. Plaseaza apoi un pariu live si singur pe bilet pe una dintre cele doua semifinale ale Campionatului Mondial. Miza minima a pariului este 20 lei, iar cota minima 1.8. Pietele pe care poti paria sunt “Rezultat final” sau “Total goluri Peste/Sub (sau cele suplimentare)”.


Despre recompensa

Pariaza pe semifinalele Campionatului Mondial si obtine 200 RON fullbet daca pariul tau care indeplineste toate cerintele este castigator. De fapt, fullbetul maxim este de 200 lei, acesta avand valoarea de 50%. Fullbetul trebuie plasat pana pe 13 iulie, ora 23:59, pe o cota minima de 1.5. Daca pariul/biletul este castigator in cont vei primi atat profitul, cat si valoarea fullbetului, Betano fiind, de altfel, singura casa de pariuri care acorda fullbeturi ca recompensa.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea “Promotii”, subcategoria “Misiuni” si apasa butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii “Inainte de finala”
  • Plaseaza un pariu live pe una dintre cele doua semifinale ale Campionatului Mondial
  • Pietele eligibile sunt “Rezultat final” si “Total goluri Peste/Sub (sau cele suplimentare)”
  • Miza minima este 20 lei, iar cota minima 1.8
  • Daca pariul este castigator vei primi un fullbet de 50% din miza, pana la 200 lei
  • Fullbetul trebuie pariat pana la 13 iulie, ora 23:59. pe o cota minima de 1.5


Alege pariul care crezi ca va fi castigator >>>