Pariaza pe rezultatul final la cota 50 in CFR Cluj vs Astra

Mai sunt 3 etape pana la finalul sezonului regulat de Liga I, pentru a fi sigura ca va ramane pe prima pozitie si dupa aceasta runda CFR Cluj netrebuind sa piarda cu Astra Giurgiu. De cealalta parte, giurgiuvenii se afla pe locul 4, putandu-se considera calificati in play-off cu o victorie, insa o infrangere ar schimba datele problemei. Ardelenii au obtinut toate cele 3 puncte in 8 din precedentele 9 intalniri directe. Indiferent care crezi ca va fi rezultatul final la casa de pariuri Sportingbet vei beneficia de cota 50 pentru a miza pe el.


Inregistreaza-te si pariaza pe rezultatul final al meciului de Liga I >>>Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la Sportingbet pana la ora partidei (duminica, 20:00) de pe unul din linkurile acestui articol. Efectueaza apoi un depozit de minim 40 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller, dupa care plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul uneia dintre echipe sau chiar pe un rezultat de egalitate in meciul dintre CFR Cluj si Astra Giurgiu. In vederea cotei marite se calculeaza cel mult 4 lei, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 1.7 pentru victoria gazdelor, 5.25 pentru cea a oaspetilor si 3.4 pentru o remiza.  


Despre recompensa

Cota 50 pentru rezultatul final in CFR Cluj vs Astra Giurgiu inseamna ca in cazul unui pariu “verde” vei castiga 200 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site (6.8 lei, 13.6 lei sau 21 lei) il vei primi cash instant, pe cand restul ti se va credita, tot pe loc, sub forma de freebet. In termen de 72 ore trebuie plasat freebetul pe orice sport si la orice cota doresti.


Rezumat

Creeaza-ti cont la Sportingbet pana sambata, ora 20:00, de pe acest link

Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe sau pe o remiza in duelul dintre CFR Cluj si Astra Giurgiu

Cel mult 4 lei se calculeaza in vederea cotei marite

Daca pariul este “verde” castigul conform cotei marite se va credita cash, pe cand restul pana la maxim 200 lei il vei primi ca freebet, ambele castiguri fiind cash

In termen de 72 ore trebuie plasat freebetul


Inregistreaza-te si pariaza pe rezultatul final al meciului de Liga I >>>