Pariaza pe prima repriza si obtii un fullbet pentru a doua repriza in Suedia vs Romania

Inscrie-te si plaseaza pariul care crezi ca va fi castigator >>>

Pentru partida cu Suedia din prima runda a preliminariilor EURO 2020 casa de pariuri Betano a pregatit peste 300 pariuri, avand, asadar, de unde alege. Mai mult, Betano prezinta si o promotie in urma careia poti obtine un fullbet in valoare de 100 lei.

Ce trebuie sa fac?

Toti utilizatorii Betano sunt eligibili la promotie, pentru a participa trebuind sa iti accesezi contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si sa apesi butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii “Suedia-Romania”. In misiune se poate intra pana sambata, ora 19:35. Plaseaza apoi un pariu, pre-live sau live, dar singur pe bilet, pe prima repriza a meciului dintre Suedia si Romania. Pariul trebuie sa aiba cota minima 1.7, iar miza minima 20 lei.

Despre recompensa

Vei castiga 100 RON fullbet pariind pe Suedia vs Romania indiferent de rezultatul pariului. De fapt, fullbetul maxim este de 100 lei, valoarea acestuia fiind de 50% din miza. Fullbetul se va credita in cateva minute de la incheierea primei reprize, putand fi folosit doar pentru a plasa un pariu pe repriza a doua dintre Suedia si Romania. Cota minima a fullbetului este 1.5.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Plaseaza un pariu live sau pre-live pe prima repriza a meciului dintre Suedia si Romania
  • Miza minima e 20 lei, iar cota minima 1.7
  • In pauza meciului vei primi un fullbet de 50% pana la 100 lei
  • Fullbetul trebuie pariat la o cota minima de 1.5 doar pe repriza a doua a meciului dintre Suedia si Romania


Inscrie-te si plaseaza pariul care crezi ca va fi castigator >>>