Pariaza pe meciuri virtuale la Winmasters

De curand Winmasters a lansat un nou  tip de pariu, unul care nu se gaseste la celelalte case pariuri online licentiate in Romania. Este vorba despre posibilitatea de a plasa pariuri pe meciuri virtuale, tip de pariu in care gasim multe avantaje.
 

Ce este un meci virtual?


In primul rand trebuie sa precizam ca meciurile virtuale nu au nimic in comun cu pariurile virtuale, acolo unde rezultatul final este oferit de soft, meciul neavand loc in realitate. Un meci virtual pune fata in fata doua echipe de fotbal, in general din campionate de top din Europa (acelasi sau diferite), echipe care vor disputa un meci real in scurt timp. Deocamdata Winmasters ofera 3 sau 4 tipuri de pariuri pe aceasta piata. Este vorba despre Rezultatul final, Sub/Peste 1.5 goluri, Sub/Peste 2.5 goluri si Sub/Peste 3.5 goluri sau oricare alte 3 variante de Sub/Peste. Cu siguranta insa ca in curand vor aparea si alte optiuni. Meciurile virtuale pot fi gasite centrat pe prima pagina. Uneori va aparea un buton pentru un singur meci, pentru ca atunci cand selectezi ‘’Pariaza acum’’ sa iti apara mai multe meciuri virtuale.
 

Cum se stabileste rezultatul final al unui meci virtual?


Asadar, un meci virtual este compus din doua formatii ce participa in meciuri reale diferite. Rezultatul final al meciului virtual nu ia in calcul decat golurile marcate de echipa aflata in oferta, nu si de cealalta formatie. Altfel spus, rezultatul final dintr-un meci virtual nu depinde in totalitate de un meci real.
 
Va simtim cam nedumeriti, astfel ca vom oferi un exemplu. Sa spunem ca intr-o etapa din Serie A Lazio o va intalni pe Atalanta, iar Inter Milano pe Palermo, meciul virtual avand loc intre Lazio si Inter. Daca Lazio va marca doua goluri contra Atalantei, iar Inter trei contra lui Palermo, rezultatul final al meciului virtual va fi 2-3. Astfel, Inter va castiga meciul virtual, indifferent de rezultatele echipelor in cele doua meciuri reale. Asta inseamna automat ca optiunile Over 1.5 goluri, Over 2.5 goluri si Over 3.5 goluri vor fi si ele castigatoare.
 

Ce avantaje si ce dezavantaje gasim la meciurile virtuale?


Probabil cel mai mare avantaj este ca meciul virtual incropeste rezultatele celor doua echipe selectate in meciurile reale. Astfel, in opinia noastra, este mai avantajos sa pariem pe faptul ca in acel duel virtual vor fi  marcate peste 1.5, 2.5 sau 3.5 goluri. Asta deoarece, daca una dintre echipe a avut o zi mai proasta si nu a reusit sa inscrie niciun gol, ne vom pune speranta in numarul de goluri al celeilalte echipe, care ar putea prinde o forma mai buna. In general, Winmasters nu ofera meciuri virtuale cu formatii slabe, ci cu unele din partea de sus a clasamentului, de la care se asteapta goluri.
 
In schimb, daca mizam pe o alta optiune riscam ca pariul sa fie necastigator inca de la primul meci real. Astfel, in cazul in care plasam un pariu pe victoria unei echipe, se poate ca aceasta sa nu marcheze, iar daca pariem ca se vor inscrie mai putin de 2.5 goluri una dintre echipe sa marcheze 3.
 
Singurul dezavantaj este acela ca meciurile virtuale nu pot fi combinate pe bilet nici cu alte meciuri virtuale, insa nici ci cu meciuri reale, indiferent de sportul din care ar proveni ele. Insa datorita avantajului pe care l-am enumerat mai sus, vedem un meci virtual a avea mai multe sanse de reusita decat un pariu pe aceleasi variante (rezultat final si sub/peste) dintr-un meci real.