Pariaza pe Liverpool vs Manchester City si poti primi un fullbet de 50 RON

Derby-ul primelor doua clasate din Premier League ne va spune daca Liverpool se va distanta in fruntea clasamentului sau daca Manchester City va mai spera ca va fi pe primul loc de Boxing Day. Va fi foarte greu ca Manchester City sa castige aici, in conditiile in care nu s-a impus pe Anfield in ultimele 20 intalniri directe. La casa de pariuri Betano ni se prezinta peste 400 optiuni pentru acest meci. Cu siguranta vei gasi cel putin una pe placul tau. Betano ne ofera insa si o promotie, in urma careia poti castiga un fullbet in valoare de 50 lei.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie acceseaza-ti contul, sectiunea „Promotii”, subsectiunea „Misiuni” si apasa butonul „Incepe misiunea” din dreptul misiunii „Liverpool – Manchester City”. Se poate intra pana pe 10 noiembrie, ora 20:10, in misiune. Plaseaza apoi un pariu live sau pre-live pe meciul dintre Liverpool si Manchester City. Miza minima a pariului este 100 lei, neexistand cota minima.

Despre recompensa

Duelul Liverpool vs Manchester City iti aduce 50 RON fullbet in cazul in care pariul tau este necastigator. Fullbetul il vei primi in cont imediat dupa incheierea partidei. Acesta poate fi pariat pana pe 13 noiembrie la o cota minima de 1.5. 

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea „Promotii”, subsectiunea „Misiuni” si apasa butonul „Incepe misiunea”
  • Plaseaza un pariu live sau pre-live pe meciul dintre Liverpool si Manchester City
  • Miza minima a pariului este 100 lei
  • Daca pariul este necastigator vei primi un fullbet de 50 lei
  • Fullbetul trebuie plasat pana pe 13 noiembrie la o cota minima de 1.5

Indiferent de rezultat nu ai cum sa-ti pierzi miza