Pariaza pe Liga 1 si primesti 100 RON freebet

In acest sfarsit de saptamana se va disputa etapa cu numarul 17 in Liga 1, una in care liderul va intalni ultima clasata chiar in primul meci, avand loc si alte meciuri interesante prin prisma clasamentului. De asemenea, pe 1 Decembrie se sarbatoresc 100 ani de la Marea Unire, ocazie prin care casa de pariuri Betfair s-a gandit sa recompenseze toti utilizatorii romani care vor paria pe Liga 1.


Nu rata aceasta promotie speciala de Ziua Romaniei >>>


5c015f828bb9b_1543593858.jpg

Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Betfair, fie ei vechi sau noi. Nu trebuie decat sa plasezi un singur pariu, live sau pre-live, dar singur pe bilet, pe unul din meciurile acestei etape de Liga 1. Miza minima a pariului este 100 lei, iar cota minima 1.5, pariul trebuind plasat din piata Sportsbook. Pariurile pentru care s-a folosit Cash Out nu se califica in vederea promotiei.


Despre recompensa

Pariaza pe Liga 1 si primesti 100 RON freebet indiferent de rezultatul pariului tau. Freebetul il vei primi imediat dupa solutionarea pariului care se califica si va expira pe 3 decembrie, la ora 23:59. Acesta va putea fi folosit pe orice meci de fotbal. Amintim ca in cazul unui pariu castigator valoarea freebetului nu se va credita in cont, ci doar profitul.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betfair creeaza-ti unul aici
  • Plaseaza un pariu pre-live sau live, singur pe bilet, de pe piata Sportsbook, pe orice meci din Liga 1 al acestei etape
  • Miza minima a pariului este 100 lei, iar cota minima 1.5
  • Vei primi un freebet de 100 lei indiferent de rezultatul pariului
  • Freebetul trebuie pariat pana pe 3 decembrie, ora 23:59, pe orice meci de fotbal


Nu rata aceasta promotie speciala de Ziua Romaniei >>>