Pariaza pe Liga 1 si castiga saptamanal 500 RON pariu fara risc

Liga I si-a reluat activitatea cu ultimele etape din sezonul regulat, pentru ca la primavara sa avem parte de spectacolul din play-off si play-out. Pentru fiecare runda ramasa pana la finalul editiei 2019-2020 de Liga I casa de pariuri Fortuna ne propune o promotie tentanta. In urma acesteia putem castiga in fiecare etapa un pariu fara risc in valoare de 500 lei. In plus, poti castiga si premii speciale la final de sezon.

Ce trebuie sa fac?

Pentru a te inscrie in campanie acceseaza butonul „Ma inscriu” din pagina de promotii. Sincer, noi nu vedem niciun astfel de buton, nefiind exclus ca acest enunt sa fie ramas de la alta promotie. Misiunea o reprezinta jucarea de bilete cu minim 3 selectii pe evenimente sportive. Cel putin o selectie de pe bilet trebuie sa contina un meci din Liga I. Miza minima a unui bilet este 30 lei, neexistand cota minima. Pariurile pot fi live sau pre-live.

Despre recompense

Poti castiga 500 RON pariu fara risc pariind pe Liga 1 in cazul in care te numeri intr-o saptamana printre primii 100 ce au cea mai mare suma a cotelor castigatoare. Atentie, nu vorbim despre cea mai mare cota, ci despre cotele castigatoare adunate de pe toate biletele eligibile jucate in acea saptamana. Astfel, primul clasat va obtine un pariu fara risc de 500 lei, ocupantii locurilor 2-5 vor obtine unul de 300 lei, urmatorii 4 clasati vor primi un pariu fara risc de 200 lei. Celor clasati pe locurile 11-25 li se va credita un pariu fara risc de 100 lei, urmatorii 25 clasati vor obtine unul de 50 lei, iar ultimii 50 unul de 20 lei.

La finalul sezonului primii 20 utilizatori care au cea mai mare suma a cotelor castigatoare vor primi pariuri fara risc. Primii 10 clasati vor castiga zilnic, timp de o saptamana, un pariu fara risc in valoare de maxim 100 lei. Ocupantii locurilor 11-20 vor obtine, tot timp de o saptamana, un pariu fara risc in valoare de maxim 50 lei. Amintim, un pariu fara risc inseamna returnarea intregii mize daca pariul este necastigator. Conditiile pariului fara risc pot fi consultate doar dupa acceptarea acestuia.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Fortuna creeaza-ti unul aici
  • Plaseaza bilete cu minim 3 selectii, cel putin o selectie trebuind sa contina un meci de Liga 1 
  • Miza minima a biletului este 30 lei
  • Vor fi premiati saptamanal cu un pariu fara risc primii 100 utilizatori care au cea mai mare suma a cotelor castigatoare
  • La finalul sezonului se vor premia cu un pariu fara risc primii 20 utilizatori care au cea mai mare suma a cotelor castigatoare

Alcatuieste saptamanal bilete castigatoare ce au cote mari