Pariaza pe Halep vs Vondrousova si castigi un fullbet de 50 RON si 10 rotiri gratuite

Desi a jucat modest in special in al doilea tur, Simona Halep nu a pierdut niciun set in cele doua tururi de la Indian Wells. In runda a treia adversara va fi cehoaica Vondrousova, care nici ea nu s-a simtit prea bine in runda a doua, pierzandu-si de sase ori serviciul, comitand opt duble greseli, revenind de la 0-1 la seturi. Partida dintre Halep si Vondrousova va incepe la o ora rezonabila, acesta fiind un motiv in plus pentru a plasa pariuri pre-live, chiar si live. In acest sens, casa de pariuri Betano te recompenseaza cu un fullbet care poate atinge suma de 50 lei, dar si cu 10 rotiri gratuite la un slot daca vei miza pe partida romancei.


Gaseste pariurile potrivite si bucura-te de recompensa >>>
Ce trebuie sa fac?

La promotie este eligibil orice utilizator Betano, pentru a participa trebuind sa-ti accesezi contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si sa selectezi butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii “Poate fi oprita Simona?”. Conform conditiilor, se poate intra pana la ora 19:30, insa partida va incepe imediat dupa cea dintre Nishikori si Hurkacz, al carui start se va da la 20:00. Asadar, daca meciul dintre Halep si Vondrousova va incepe la 22:30, te vei putea inscrie in misiune pana la 23:00. Apoi trebuie sa plasezi doua pariuri, pre-live sau live, pe meciul romancei, cota minima de pe fiecare pariu trebuind sa fie 1.6, iar miza minima 5 lei.


Despre recompensa 

Vei obtine 50 RON fullbet pariind pe Halep vs Vondrousova, dar si 10 rotiri gratuite la un slot, indiferent de rezultatul pariurilor tale. De fapt, fullbetul maxim este 50 lei, valoarea acestuia fiind de 50% din suma totala a celor doua pariuri. Fullbetul trebuie pariat pana pe 15 martie, ora 23:59, pe o cota minima de 1.5. Cat despre rotirile gratuite, acestea se vor credita la slotul Million Coins Respin din sectiunea “Vegas”. Castigurile obtinute in urma rotirilor gratuite sunt cash, fara conditii de rulaj.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si apasa butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii intitulate “Poate fi oprita Simona?” 
  • Plaseaza doua pariuri, live sau pre-live, pe meciul dintre Vondrousova si Halep
  • Miza minima a fiecarui pariu e 5 lei, iar cota minima 1.6
  • Indiferent de rezultatul pariurilor vei castiga un fullbet de 50% din suma celor doua pariuri, pana la 50 lei, dar si 10 rotiri gratuite la slotul Million Coins Respin
  • Fullbetul trebuie consumat pana la 15 martie, ora 23:59, la o cota minima de 1.5
  • Castigurile in urma rotirilor gratuite sunt cash, fara conditii de rulaj


Gaseste pariurile potrivite si bucura-te de recompensa >>>