Pariaza pe faptul ca un eveniment nu se va intampla la fotbal

In general, multi pariori mizeaza pe faptul ca un anumit meci, in special de fotbal, se va incheia cu un anumit rezultat, fie ca vorbim de rezultatul final, numarul total de goluri, ca ambele vor marca etc. . Ar fi insa oare mai avantajos sa plasam pariuri pe faptul ca un anumit eveniment nu se va intampla? Vom afla raspunsul in cele ce urmeaza.


Se spune ca este mai usor de anticipat ca un eveniment nu se va intampla decat ca acesta va avea loc. Asta deoarece in astfel de cazuri nu trebuie sa analizezi minutios partidele precedente, cum ar fi trebuit sa o faci daca ai fi pariat pe numarul de goluri, pe rezultatul final etc. . De cele mai multe ori, o simpla privire pe rezultatele anterioare ale echipei, dar si pe precedentele intalniri directe, iti spune daca merita sau nu sa plasezi pronosticul conform caruia nu se va intampla evenimentul respectiv. Exista insa si un mic dezavantaj si anume ca, in multe situatii, trebuie sa astepti intreaga partida sau intreaga repriza pentru a vedea daca respectivul pariu este castigator.Care este cel mai profitabil pariu ca nu se va intampla intr-o partida?

Foarte multe case pariuri online licentiate in Romania dispun de o oferta bogata pentru toate sporturile, in special pentru fotbal, asa cum este si normal.  Nu exista casa de pariuri care sa nu prezinte pariul conform caruia echipele care se intalnesc nu vor inscrie. In general, cota pentru un astfel de pariu este in jurul valorii de 1.8, avand sanse destul de mari de reusita, in functie de meci, evident. Privind raportul dintre cota si sansa de reusita, putem spune ce pontul conform caruia nu vor inscrie ambele echipe in partida este cel mai profitabil. Ponturi asemanatoare sunt si cele conform carora echipa gazda sau echipa oaspete nu va inscrie. Cota acolo este ceva mai mare decat pontul care spune ca nu vor inscrie ambele echipe in meci, insa si riscurile ca el sa nu fie castigator cresc.


Alte astfel de pariuri cu sanse mari de castig

Optiunea conform careia nu vor inscrie ambele echipe in meci nu este singura cu sanse mari de reusita. Daca vrei sa mizezi pe faptul ca un eveniment nu se va intampla poti avea in considerare si alte optiuni. Spre exemplu, poti miza pe faptul ca nu se va marca in ambele reprize, cota aici invartindu-se in jurul valorii de 1.8, in functie de meci. De asemenea, putem paria pe faptul ca nu va fi acordat un penalty in meci, cota aici fiind aproximativ 1.3. Partea proasta la un astfel de pariu este ca necesita mult timp o documentare in aceasta privinta, referindu-ne aici la statistici, unele care nu se gasesc usor.


Un alt pariu pe care il intalnim frecvent va fi castigator daca primul gol nu se va inscrie inainte de/dupa un anumit minut. In acest sens, un pariu bun ar fi acela ca nu se va marca inainte de minutul 20, cota aici fiind cuprinsa intre 1.4 si 1.5. Asta inseamna ca poti intocmi o cota de 2.00 sau ceva mai mare plasand doar doua astfel de optiuni pe bilet.


Case de pariuri ce ofera optiuni interesante

Multe case de pariuri  iti ofera posibilitatea de a miza pe faptul ca un eveniment nu se va intampla, la unele gasind optiuni care rar se intalnesc altundeva sau care chiar nu se intalnesc deloc. Casa online Betano dispune de optiuni interesante, care ne imbie sa le incercam.


Printre optiunile care merita pariate enumeram: nicio echipa sa nu marcheze doua, respectiv 3 goluri, nu inscriu ambele echipe in prima, respectiv a doua repriza, nu va inscrie un jucator venit de pe banca de rezerve sau ca nu va fi lovita bara in meci, majoritatea acestor optiuni avand cota undeva la 1.25. De asemenea, putem alege ca nicio echipa sa nu ajunga la 3, 5, 7 sau chiar la mai multe cornere.  Tot la Betano avem posibilitatea de a paria pe faptul ca nu se va acorda primul cartonas pana intr-un anumit minut, ca gazdele/oaspetii nu vor castiga la o diferenta de un gol sau nu vor face egal, ca nu vom asista la mai mult de un gol marcat in fiecare repriza sau ca nu vom avea o remiza cu goluri.


Arunca un ochi pe oferta Betano si alege-ti tipul de pariu favorit >>>


Pariaza pe faptul ca un eveniment nu se va intampla si la casa online Unibet, aici intampinandu-ne, de asemenea, cateva pariuri „negativiste” care rar se intalnesc la alte case de pariuri. Dintre acestea, le remarcam pe cele care vor fi castigatoare daca echipa gazda/oaspete nu va primi cartonas rosu in meci, daca un anumit jucator nu va inscrie, nu va primi un cartonas sau chiar daca nu va oferi o pasa de gol. De asemenea, putem miza si pe faptul ca nu se va intampla evenimentul conform caruia gazdele/oaspetii vor inscrie primii si vor castiga meciul.


La Unibet pariurile pe o anumita partida sunt bine organizate >>>


Sportingbet este o alta casa de pariuri care ne propune sa pariem pe faptul ca un eveniment nu se va intampla in partida. Concret, putem castiga daca oricare dintre cele doua oponente nu se va impune la unul, doua sau trei goluri diferenta. La casa online Fortuna putem plasa un tip de pariu interesant si anume acela ca nu se va marca intr-un anumit interval. Casa online Maxbet propune si ea un pariu interesant, ce poate fi castigator daca niciuna dintre echipe nu va ajunge la doua, respectiv 3 goluri.


Rezumat

  • Suntem de parere ca este mai avantajos sa mizezi ca un eveniment nu se va intampla in fotbal decat ca acesta se va intampla
  • De multe ori, daca alegi o astfel de optiune trebuie sa astepti o repriza intreaga sau chiar un meci intreg pentru a avea certitudinea unui pariu castigator
  • Cel mai profitabil eveniment in acest sens este ca nu vor inscrie multe echipe
  • Betano si Unibet/888sport/Admiral (cele 3 avand o oferta de pariuri sportive aproape identica) sunt casele online care prezinta cele mai multe pariuri pe faptul ca un eveniment nu se va intampla