Pariaza pe Eurovision si castiga un fullbet de 100 lei

In seara de 12 mai va avea loc finala Eurovision, acolo unde vor evolua 26 natiuni, nu insa si Romania, care a fost eliminata in semifinale pentru prima data de la introducerea lor. Pe Internet exista deja cateva predictii privind clasamentul finalei, lucru care te-ar putea impulsiona sa plasezi pariuri pe concursul muzical. Cea mai indicata casa online la care sa faci asta este Betano, care prezinta peste 75 pariuri. Cu siguranta dintre acestea vei gasi cel putin doua cu o cota ridicata, la asta facand referire promotia celor de la Betano, care iti ofera sansa de a castiga un fullbet de 100 lei.


Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Betano, fie ei vechi sau noi. Pentru a participa la promotie trebuie mai intai sa selectezi pana sambata, ora 22:00, butonul “Incepe misiunea”, care poate fi gasit in contul tau sau in partea stanga jos a paginii principale, dand click pe butonul “Afla mai multe” din chenarul promotiei. Poti plasa apoi doua pariuri pre-live si singure pe bilet din finala Eurovision. Cota minima a fiecarui pariu este 1.8, iar miza minima 10 RON.


Despre recompensa

Pariaza pe Eurovision si castiga un fullbet de 100 lei chiar daca pariurile tale sunt castigatoare sau nu. De fapt, fullbetul este de 50% din suma mizelor celor doua pariuri, pana la 100 lei. Pana pe data de 15 mai, inclusiv, vei putea folosi fullbetul. Betano este singura casa online ce ofera un fullbet ca recompensa, daca pariul este castigator primind in cont si valoarea fullbetului, nu numai profitul. Fullbetul trebuie rulat o singura data pe o cota minima de 1.5.


Rezumat

·         Daca nu ai cont la Betano inregistreaza-te aici

·         Selecteaza butonul “Incepe Misiunea” din contul tau sau din partea de jos a paginii

·         Plaseaza doua pariuri pre-live pe finala de la Eurovision

·         Miza minima a fiecarui pariu e de 10 lei, iar cota minima 1.8

·         Indiferent daca pariurile sunt castigatoare sau nu vei primi un fullbet in valoare de 50% din suma mizelor celor doua pariuri, pana la 100 lei

·         Fullbetul trebuie pariat pana pe 15 mai, pe o cota minima de 1.5


Oferta de pariuri este foarte bogata >>>