Pariaza pe Europa League si obtine 200 RON fullbet

Doua dintre cele trei formatii de Europa League au sanse importante de a se califica in play-offul Europa League, CSU Craiova sperand la o minune in fata lui Leipzig. Daca alegi sa plasezi pariuri pe meciurile celor 3 formatii din Europa League sau pe oricare alte cel putin 3 meciuri din aceasta competitie, ai putea castiga un fullbet in valoare de 200 lei. Toate astea se intampla doar la casa de pariuri Betano.


Ce trebuie sa fac?

Eligibili la promotie sunt toti utilizatorii Betano, pentru a putea participa trebuind sa iti accesezi contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si sa apesi butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii intitulate “EuroMisiune”. Te poti inscrie la promotie pana pe 16 august, ora 23:40. Plaseaza apoi 3 bilete, fiecare avand minim doua selectii, cel putin una dintre selectii de pe fiecare bilet trebuind sa fie din Europa League. Miza minima a fiecarui bilet este 10 lei, iar cota minima 1.8. Toate pariurile de pe bilete trebuie stabilite pana la 17 august, ora 23:59.


Despre recompensa

Pariaza pe Europa League si obtine 200 RON fullbet daca minim doua dintre cele 3 bilete vor fi castigatoare. De fapt, 200 RON este castigul maxim, tie creditandu-ti-se 30% din suma mizelor tuturor biletelor. Fullbetul trebuie plasat pana pe 19 august la o cota minima de 1.5. Amintim ca daca pariul/biletul este castigator in cont iti va fi creditat atat profitul, cat si valoarea fullbetului.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea “Promotii”, sub-sectiunea “Misiuni”
  • Apasa butonul “Incepe Misiunea” din dreptul misiunii intitulate “EuroMisiune”
  • Plaseaza 3 bilete, fiecare a cate doua selectii, minim o selectie de pe fiecare bilet trebuind sa fie din Europa League
  • Miza minima a unui bilet este 10 lei, iar cota minima 1.8
  • Daca minim doua bilete sunt castigatoare vei primi un fullbet de 30% din suma mizelor tuturor biletelor, pana la 200 lei
  • Fullbetul trebuie plasat pana in 19 august la o cota minima de 1.5


Zeci de meciuri din care sa alegi >>>