Pariaza pe Esports cu doua freebeturi de 50 RON

Daca esti pasionat de jocuri electronice (Esports) avem o veste buna pentru tine. O casa de pariuri s-a gandit sa iti propuna doua freebeturi ce pot fi folosite doar pe Esports daca te vei inregistra la aceasta. Este vorba de Maxbet, valoarea fiecarui freebet oferit de ea fiind 50 lei. 

Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie daca iti vei crea cont la Maxbet pana pe data de 31 octombrie 2019 si vei depune minim 50 lei. Acceseaza-ti apoi contul si introdu codul „ESPORTS” in casuta „Cod Bonus” din sectiunea „Bonusuri disponibile”. Freebeturile vor fi creditate abia dupa ce vei rula 50 lei la o cota minima de 1.85 si maxima de 20.0. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.35.

Despre recompense

Vei obtine doua freebeturi pentru a paria pe Esports daca vei indeplini conditiile, unele deloc complicate. Pariurile pot fi live sau pre-live, insa doar pe Esports. Gasesti aceste jocuri in lista aflata in stanga pe pagina principala Maxbet. Printre jocuri se numara Dota 2, CS:GO, LOL, Starcraft 2 si Starcraft Broodwar. Freebeturile sunt valabile timp de 3 zile din momentul acordarii, trebuind pariate pe un eveniment cu o cota minima de 2.00. In cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuie sa aiba cota minima 1.5. Castigul maxim ce poate fi revendicat in urma unui freebet este de 500 lei. 

Rezumat 

  • Creeaza-ti cont la Maxbet pana pe 31 octombrie
  • Efectueaza o prima depunere de minim 50 lei
  • Introdu in sectiunea „Bonusuri disponibile” codul „ESPORTS”
  • Pariaza minim 50 lei pe orice eveniment sportiv la o cota minima de 1.85, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.35
  • Vei primi imediat doua freebeturi, fiecare in valoare de 50 lei
  • Freebeturile trebui consumate in termen de 3 zile de la acordare pe evenimente de Esports, la o cota minima de 2.00, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.5

Pariaza si obtine ambele freebeturi