Pariaza pe El Clasico si primesti 50 RON freebet

Un nou episod din El Clasico se va desfasura duminica, incepand cu ora 21:45, pe Camp Nou. Interesant este faptul ca in ultimele 5 intalniri directe din La Liga nu a invins formatia gazda, oricare ar fi fost ea. Sa se intample si diseara acelasi lucru? Nu este exclus, avand in vedere mai ales faptul ca Barcelona a devenit deja campioana, miza meciului nefiind atat de importanta pentru ea. Orice pariu te-ai decide sa plasezi pe derby, trebuie sa stii ca la casa de pariuri Betfair ni se ofera o promotie conform careia ai putea primi un freebet in valoare de 50 lei.Ce trebuie sa fac?


La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Betfair din Romania, fie ei vechi sau noi. Nu trebuie decat sa optezi pentru promotie din pagina acesteia si sa plasezi din piata Sportsbook un pariu pre-live si singur pe bilet pe orice piata a derby-ului din La Liga dintre Barcelona si Real Madrid. Pariul trebuie sa aiba miza minima 100 lei, iar cota minima sa fie 1.5. Pariurile declarate nule (DNB sau handicap), cele inchise cu optiunea Cash Out, dar si cele plasate pe pietele speciale de tip “Cote marite” nu se iau in considerare la promotie.


Despre recompensa


Pariaza pe El Clasico si primesti 50 RON freebet fie ca pariul este sau nu castigator. Acesta trebuie plasat, de asemenea, pe piata Sportsbook, pe orice partida de fotbal, in cel mult 48 ore de la creditare. In caz ca pariul folosind freebetul e castigator valoarea acestuia nu se va credita in cont, ci numai profitul. 


Rezumat


·         Daca nu ai cont la Betfair creeaza-ti unul aici

·         Opteaza la promotia “Pariezi 100 RON si primesti 50 bonus”, care se gaseste in partea de sus a paginii Sportsbook

·         Plaseaza un pariu pre-live pe orice selectie in meciul dintre Barcelona si Real Madrid

·         Cota minima e 1.5, iar miza minima 100 lei

·         Vei primi un freebet de 100 lei indiferent daca pariul va fi castigator sau nu

·         Freebetul trebuie folosit pe o partida din fotbal in cel mult 48 ore de la creditare


Toti utilizatorii pot lua freebetul