Pariaza pe derbyurile din weekend si obtine un pariu fara risc

In acest weekend ne asteapta 4 partide tari din campionatele de top, incluzand aici marele derby dintre Real Madrid si Barcelona. Acesta va incheia seara de sambata, celelalte doua de sambata avand loc intre Tottenham si Arsenal, respectiv Lazio si AS Roma, in vreme ce duminica se va disputa partida dintre Everton si Liverpool. Daca vei alege cel putin o selectie din aceste meciuri ai putea obtine un pariu fara risc in valoare de 30 lei, promotia gasindu-se la casa de pariuri Fortuna.


Inregistreaza-te si pariaza pe derby-uri >>>Ce trebuie sa fac?

Promotia se incheie pe 3 martie, ora 20:00, eligibili la aceasta fiind cei care se vor inregistra la Fortuna pana la acea data. Plaseaza apoi orice tip de pariu live, pre-live, simplu sau pe bilet multiplu, insa exclusiv din cele 4 meciuri mentionate mai sus. Miza minima a fiecarui pariu este 100 lei.


Despre recompensa

Castiga 30 RON pariu fara risc cu derbyurile din weekend indiferent de rezultatul pariului tau, bonusul acordandu-se in cel mult 72 ore de la incheierea promotiei. Termenii si conditiile pariului fara risc sunt detaliate la creditarea acestuia. Pariul fara risc inseamna ca primul pariu plasat de tine dupa primirea bonusului va fi rambursat in totalitate sub forma de cash, fara conditii de rulaj, doar in cazul in care acesta este necastigator.    


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Fortuna pana pe 3 martie, ora 20:00
  • Plaseaza cel putin un pariu/bilet exclusiv pe unul sau mai multe dintre derby-urile: Tottenham – Arsenal, Lazio – AS Roma, Real Madrid – Barcelona si Everton – Liverpool
  • Miza minima a fiecarui pariu este 100 lei, neexistand cota minima
  • Indiferent de rezultatul pariului in maxim 72 ore vei primi un pariu fara risc in valoare de 30 lei


Inregistreaza-te si pariaza pe derby-uri >>>