Pariaza pe cupele europene si vei fi recompensat cu un fullbet de 50 RON

Sezonul acesta trei echipe romanesti au intrat inca din primul tur preliminar al cupelor europene, facandu-ne sa privim cu mult interes aceasta faza.

Este vorba despre campioana CFR Cluj, vice-campioana FCSB si Craiova. Daca echipa campioana a Romaniei nu a reusit un meci prea grozav in Kazahstan, invinsa fiind cu 0-1, speram ca echipele romanesti din Europa League sa obtina victoria. Daca vei plasa un pariu pe aceste meciuri, dar si pe altele din Europa League si/sau Champions League casa de pariuri Betano te-ar putea recompensa cu un fullbet in valoare de 50 lei.

Alege din mii de pronosticuri >>>

Ce trebuie sa fac?

La promotie sunt eligibili toti utilizatorii Betano din Romania, pentru a participa la aceasta trebuind sa-ti accesezi contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si sa apesi butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite “Euromisiune”. Se poate intra la misiune pana pe 12 iulie, ora 00:35. Misiunea consta in plasarea a trei bilete, fiecare avand cel putin doua selectii, exclusiv de pe meciurile din Champions League si/sau Europa League din intervalul 10-11 iulie. Pariurile pot fi atat live, cat si pre-live. Miza minima a unui bilet este 50 lei, iar cota minima a unei selectii de pe bilet este 1.5. Cu aproximativ 175 optiuni oferite de Betano pentru majoritatea meciurilor din cupele europene, cu siguranta vei ochi cateva pronosticuri ce merita jucate.

Despre recompensa

Vei castiga 50 RON fullbet daca vei miza pe cupele europene indiferent de rezultatele pariurilor tale, cu specificatia ca daca optezi pentru Cash Out la un bilet eligibil promotia nu va mai fi valabila. Fullbetul poate fi folosit pana la 14 iulie pe o cota minima de 1.5.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul acum
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea „Promotii”, subsectiunea „Misiuni” si apasa butonul „Incepe misiunea” din dreptul misiunii denumite sugestiv „Euromisiune”
  • Plaseaza 3 bilete, fiecare a cate doua selectii, exclusiv din meciurile de pe 10 iulie si/sau 11 iulie din cupele europene
  • Miza minima a unui bilet e 50 lei, iar cota minima a fiecarei selectii e 1.5
  • Indiferent de rezultatul pariurilor vei primi un fullbet de 50 lei
  • Pana pe 14 iulie trebuie folosit fullbetul la o cota minima de 1.5

Alege din mii de pronosticuri >>>