Pariaza pe cupele europene si castiga 200 RON fullbet

In aceasta saptamana se vor disputa ultimele 4 partide din prima mansa a optimilor Champions League, insa si returul saisprezecimilor Europa League. Ca de fiecare data cand sunt meciuri din cupe europene, casa de pariuri Betano ti-a pregatit o promotie care se soldeaza cu un fullbet. De aceasta data, vorbim despre un fullbet de 200 lei.


Profita acum de sansa oferita >>>Ce trebuie sa fac?

Toti utilizatorii Betano sunt eligibili la promotie, pentru a participa la aceasta trebuind sa iti accesezi contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si sa apesi butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite “EuroMisiune”. Se poate intra in misiune pana la 21 februarie, ora 23:30. Plaseaza apoi 3 bilete, live sau pre-live, fiecare a cate cel putin doua selectii din meciurile de Champions League si/sau Europa League din aceasta saptamana. Cota minima a fiecarui bilet este 1.8, iar miza minima 10 lei. Daca se opteaza pentru Cash Out la vreunul dintre biletele eligibile, promotia va fi anulata.


Despre recompensa

Cupele europene iti aduc 200 RON fullbet daca minim doua din cele 3 bilete sunt castigatoare. De fapt, fullbetul maxim este de 200 lei, valoarea acestuia fiind de 30% din totalul mizelor celor 3 bilete. Fullbetul poate fi folosit pana la data de 24 februarie, trebuind pariat la o cota minima de 1.5.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul acum
  • Apasa butonul “Incepe misiunea” din contul tau, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni”
  • Plaseaza, pre-live sau live, doua bilete a cate minim doua selectii de pe meciuri din Champions League si/sau Europa League
  • Miza minima a fiecarui bilet este 10 lei, iar cota minima 1.8
  • In cazul in care cel putin doua bilete vor fi castigatoare vei primi 30% din suma mizelor celor 3 bilete, pana la 200 lei, sub forma de fullbet
  • Pana pe 24 februarie trebuie pariat fullbetul la o cota minima de 1.5


Profita acum de sansa oferita >>>