Pariază pe cote de excepţie la meciul Juventus vs Lazio

Juventus Torino are după 33 de etape disputate în Serie A 77 puncte în clasament şi va juca acasă cu Lazio Roma. "La Vecchia Signora" poate face pasul decisiv spre titlu, pentru că în cazul unui succes ar face 80 puncte şi nu va mai putea fi ajunsă în ultimele 4 etape de Internazionale Milano 72 puncte, Atalanta Bergamo 71 puncte şi Lazio Roma 69 puncte. Lazio Roma este clasată pe poziţia a 4-a şi are 11 puncte avans faţă de AS Roma. Teoretic "Le Aquile" mai au şanse şi la titlu, pentru că în cazul unei victorii la Torino ar face 72 puncte şi ar ajunge la 5 puncte de Juve, însă practic e imposibil. Lazio a obţinut doar un punct în ultimele 4 etape...

Casa de pariuri 888 Sport îţi oferă cote foarte atrăgătoare pentru a putea paria pe cel mai interesant meci din Serie A. Mai exact, ai cota 9.00 pentru o victorie a "bianconeri" şi cota 34.00 pentru un succes al "biancocelesti".

Cum profiți de cotele mărite de la 888 Sport?

  • Fă-ți cont la 888 Sport până luni, 20 iulie, ora 22:45;
  • Pariază pe victoria lui Juve sau a lui Lazio, la cota de 9.00, respectiv 34.00;
  • Acest pariu pe cotă marită îţi va aduce imediat şi bonusul de înregistrare la 888 Sport, în valoare de 100% din primul tău depozit, până la 1.000 lei.

Ce faci dacă pariul tău va fi câştigător?

  • Doar 25 lei din pariul plasat de tine se vor calcula la cotă mărită, însă pe bilet poţi pune orice miză doreşti;
  • Dacă mizezi pe Juve şi pariul va fi câştigător, vei bifa pariuri gratuite în valoare de 275 lei;
  • Dacă pariezi pe Lazio şi aceasta câştigă pe "Allianz", vei obţine în cont pariuri gratuite de 34.00 x 25 lei = 850 lei;
  • Primesti cash câştigul conform cotei normale de pe site şi îl poti retrage oricând. Restul sumei ţi se va credita ca bonus, sub forma de pariuri gratuite, în maxim 72 ore de la încheierea partidei şi este valabil timp de 7 zile.
  • Câştigurile rezultate din pariurile gratuite trebuie rulate o singură dată.

După meciul de luni seară dintre Juventus - Lazio, mai sunt de disputat doar 4 etape în campionatul Italiei. Juve vrea să câştige al 9-lea titlu consecutiv! Va fi un final de sezon fulminant, cu multe meciuri beton, toate eligibile pentru pariere pe 888 Sport. E timpul să profiţi de promoţiile excelente oferite de 888 Sport în acesastă lună fierbinte!