Pariaza pe Copa America si obtine un fullbet de 100 RON

Dupa primele meciuri din Copa America ne-am format o parere, una care ne va ajuta sa pariem pe urmatoarele partide si sa obtinem 50 RON fullbet.

Dupa prima etapa din faza grupelor putem spune ca nu s-a consemnat nicio surpriza, daca este sa privim cotele. Sigur, infrangerea Argentinei in fata Columbiei a creat o oarecare stupoare, insa nu putem spune ca am asistat la un rezultat total imprevizibil. Uitandu-ne peste aceste rezultate ne va fi ceva mai usor in a alege pariurile pe care le vom plasa in urmatoarele meciuri de la Copa America. Toate partidele din aceasta competitie le putem vedea in transmisiune directa la casa de pariuri Betano, la care ne asteapta si fullbetul de 50 lei despre care am vorbit mai sus.

Vizioneaza in direct meciurile pe care pariezi >>>

Ce trebuie sa fac?

Pentru a participa la promotie acceseaza-ti contul, sectiunea „Promotii”, subsectiunea „Misiuni” si apasa butonul ”Incepe misiunea” din dreptul misiunii numite „Copa America”. In misiune se poate intra pana in noaptea de 21 iunie, ora 03:35. Plaseaza apoi 4 pariuri live sau pre-live, continand minim doua selectii pe bilet, pe meciuri de la Copa America desfasurate pana in 22 iunie (pana la ultimul meci din a doua etapa a grupelor). Cota minima a fiecarei selectii de pe bilet este 1.5, iar miza minima a biletului 20 lei. Daca ai optat pentru Cash Out la oricare dintre biletele eligibile promotia nu va mai fi valabila.

Despre recompensa

Copa America iti aduce 100 RON fullbet daca vei respecta conditiile, indiferent de rezultatul pariurilor tale. De fapt, fullbetul maxim este de 100 lei, valoarea lui fiind 25% din suma mizelor biletelor. Fullbetul poate fi folosit pana pe 28 iunie la o cota minima de 1.5.

Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea „Promotii”, subsectiunea „Misiuni” si apasa butonul „Incepe misiunea” din dreptul misiunii „Copa America”
  • Plaseaza 4 pariuri exclusiv pe meciurile din a doua etapa a grupelor din Copa America
  • Meciurile trebuie sa fie cate doua pe bilet
  • Cota minima a unei selectii este  1.5, iar miza minima 20 lei
  • Indiferent de rezultate vei primi un fullbet de 25% din suma mizelor, pana la 100 lei
  • Pana pe 28 iunie poate fi pariat fullbetul pe o cota minima de 1.5

Vizioneaza in direct meciurile pe care pariezi >>>