Pariaza pe Arsenal vs Tottenham si primesti 50 RON freebet

Duminica este ziua derby-urilor locale in Premier League, unul dintre ele avand loc intre Arsenal si Tottenham, ocupantele locurilor 5, respectiv 3. In acest weekend casa de pariuri Betfair se intrece in promotii, una dintre ele vizand derby-ul din Premier League. In urma acestei promotii ai putea castiga 50 lei.Speculeaza sansa de a obtine bonusul >>>Ce trebuie sa fac?

Eligibili la promotie sunt toti utilizatorii Betfair, pentru a participa trebuind sa plasezi un pariu pre-live sau live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook in valoare minima de 50 lei pe meciul dintre Arsenal si Tottenham, care va incepe duminica, la ora 16:05. Pariurile la care s-a folosit Cash Out nu se califica in vederea promotiei.


Despre recompensa

Pariaza pe Arsenal vs Tottenham si primesti 50 RON freebet indiferent de rezultatul pariului tau. Freebetul va fi creditat in termen de 12 ore de la incheierea partidei, fiind valabil timp de doua zile de la creditare. Acesta poate fi folosit pe un pariu combinat al oricarui meci de fotbal. Sectiunea este una separata, vizibila pentru fiecare meci, pariul combinat insemnand ca poti plasa mai multe selectii pe bilet din acelasi meci. Freebetul trebuie plasat si el de pe piata Sportsbook, in cazul unui pariu castigator valoarea acestuia nefiind creditata in cont, ci doar profitul.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betfair creeaza-ti unul acum
  • Plaseaza un pariu pre-live sau live, dar singur pe bilet, de pe piata Sportsbook pe meciul dintre Arsenal si Tottenham
  • Miza minima a pariului este de 50 lei
  • Indiferent de rezultatul pariului vei primi un freebet in valoare de 50 lei in maxim 12 ore de la incheierea partidei
  • Freebetul trebuie pariat in termen de doua zile de la creditare pe un pariu combinat din orice meci de fotbal


Speculeaza sansa de a obtine bonusul >>>