Pariaza pe ambele finale si poti lua 100 RON fullbet

Sambata, 14 iulie, incepand cu ora 17:00, va avea loc finala mica a Campionatului Mondial, intre Belgia si Anglia, in vreme ce duminica, incepand cu ora 18:00, se va desfasura finala mare, intre Franta si Croatia. Este o ocazie pe care casa de pariuri Betano nu o putea rata pentru a prezenta cateva promotii. Una dintre ele vizeaza ambele partide din weekend, putandu-ti aduce un fullbet in valoare de 100 lei.


Ce trebuie sa fac?

Orice utilizator Betano este eligibil la promotie, pentru a participa trebuind doar sa iti accesezi contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si sa apesi butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii “Care este scorul?”. In misiune se poate intra pana pe 14 iulie, ora 16:50. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe fiecare dintre cele doua finale, care sa contina scorul corect in oricare moment al meciului. Cota minima este 1.7, iar miza minima a fiecarui pariu 10 lei.


Despre recompensa

Pariaza pe ambele finale si poti lua 100 RON fullbet, in cazul in care cel putin unul dintre pariuri este castigator urmand a obtine fullbetul de 50% din totalul mizelor, pana la 100 lei. Data limita pana la care poate fi pariat fullbetul este 22 iulie, ora 23:59, pe un pariu/bilet cu o cota minima de 1.5. Betano este singura casa de pariuri care te recompenseaza cu fullbeturi, asta insemnand ca in cazul unui pariu castigator ti se va credita in cont atat profitul, cat si valoarea freebetului.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti aici
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni”
  • Selecteaza butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii intitulate “Care este scorul?”
  • Plaseaza un pariu pre-live pe fiecare din cele doua finale pe piata “Scor corect oricand”, care se gaseste in sectiunea “Speciale” a fiecarui meci
  • Miza minima pentru fiecare pariu este 10 lei, iar cota minima 1.7
  • In cazul in care cel putin un pariu este castigator vei primi un fullbet de 50% din totalul celor doua mize, pana la 100 lei
  • Fullbetul trebuie mizat pana pe 22 iulie pe un pariu/bilet cu o cota minima de 1.5


Francezii si englezii au deschis de fiecare data scorul in fazele eliminatorii >>>