Pariaza live pe Suedia vs Elvetia si obtine un freebet

Astazi, 3 iulie, se vor desfasura ultimele doua optimi de finala ale Campionatului Mondial, in urma caruia vom afla ultimul sfert de finala. Primul meci va avea loc incepand cu ora 17:00 intre Suedia si Elvetia, iar al doilea incepand cu ora 21:00 intre Columbia si Anglia. Casa de pariuri Betfair ia in considerare ambele partide de azi atunci cand prezinta o promotie la care sunt eligibili toti utilizatorii. Conform acesteia, daca vei paria live pe meciul dintre Suedia si Elvetia vei primi un freebet pentru a paria pe cel dintre Columbia si Anglia.


external linkLink-uri externe interzise


Ce trebuie sa fac?

Pur si simplu plaseaza un pariu live de pe piata Sportsbook pe primul meci al zilei de la Campionatul Mondial. Miza minima este 100 lei, iar cota minima 1.5. Pariurile la care s-a folosit Cash Out nu se califica pentru promotie. La fel si cele pentru care miza este rambursata (primesti cota 1.00).


Despre recompensa

Pariaza live pe Suedia vs Elvetia si obtine un freebet indiferent daca pariul tau este castigator sau nu. Acesta este in valoare de 50 RON, putandu-l plasa pe meciul dintre Columbia si Anglia. Freebetul trebuie folosit, de asemenea, pe piata Sportsbook, neexistand cota minima, doar in timpul regulamentar al partidei dintre Columbia si Anglia. Amintim insa ca in cazul unui pariu castigator valoarea freebetului nu va fi creditata in cont, ci doar profitul.


Rezumat

  • external linkLink-uri externe interzise
  • Plaseaza un pariu live si singur pe bilet pe meciul dintre Suedia si Elvetia
  • Cota minima este 1.5, iar miza minima 100 lei
  • Indiferent de rezultat, imediat dupa solutionarea pariului vei primi un freebet de 50 lei pe care sa-l folosesti pe meciul dintre Columbia si Anglia


external linkLink-uri externe interzise