Pariaza live pe finala CM si obtine 100 RON fullbet

Multa lume anticipeaza ca in finala mare a Campionatului Mondial Franta are un avantaj in fata Croatiei, care a intrat in extra-time de fiecare data in cele 3 partide din fazele eliminatorii. Drept urmare, se prea poate ca formatia croata sa nu evolueze la potential maxim. Ni se pare insa riscant sa plasam un pariu inainte de startul meciului, recomandat fiind sa mizam dupa fluierul de start. In vederea acestei partide casa de pariuri Betano propune chiar un pariu live, in urma caruia poti castiga un fullbet de 100 lei.


Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie chiar daca esti utilizator vechi sau nou Betano, pentru a participa trebuind sa-ti accesezi contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni”, si sa apesi butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii “Franta vs Croatia”. Se poate intra in misiune pana duminica, ora 18:35. Plaseaza apoi un pariu live singur pe bilet pe prima repriza a meciului dintre Franta si Croatia. Miza minima este 20 lei, iar cota minima 1.6.


Despre recompensa

Pariaza live pe finala CM si obtine 100 RON fullbet  indiferent de rezultatul pariului tau. Valoarea maxima este de 100 lei, fullbetul fiind de 50% din miza. Daca se foloseste optiunea Cash Out nu vei mai fi eligibil la promotie. Fullbetul trebuie plasat la o cota minima de 1.5, in cazul unui pariu castigator in cont creditandu-se atat valoarea fullbetului, cat si profitul.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, sectiunea “Promotii”, subsectiunea “Misiuni” si selecteaza butonul “Incepe misiunea” din dreptul misiunii intitulate “Franta vs Croatia”
  • Pariaza live pe prima repriza a meciului dintre Franta si Croatia
  • Miza minima este 20 lei, iar cota minima 1.6
  • Indiferent de rezultat vei primi imediat un fullbet de 50%, pana la 100 lei
  • Fullbetul trebuie plasat pe repriza a doua a finalei Campionatului Mondial, la o cota minima de 1.5


Pariurile live se castiga mai des >>>