Pariaza live pe CFR-FCSB si obtine 100 RON fullbet

Derby-ul care va inchide ziua de duminica si care ar putea schimba liderul Ligii I va avea loc intre CFR Cluj si FCSB. In ultimele 5 intalniri directe s-au inregistrat tot atea rezultate de egalitate, ardelenii conducand la pauza in 3 din precedentele 4 dueluri. Acum casa de pariuri Betano ne propune sa plasam un pariu live pe prima repriza, in schimbul acestuia oferindu-ne un fullbet de maxim 100 lei.


5b9d74c19fa40_1537045697.jpg


Ce trebuie sa fac?

Orice utilizator roman Betano este eligibil la promotie, pentru a putea participa trebuind sa iti accesezi contul, categoria “Promotii”, sub-categoria “Misiuni” si sa apesi butonul “Incepe Misiunea” din dreptul misiunii denumite “CFR Cluj vs FCSB”. Poti intra in misiune pana duminica, ora 21:35. Plaseaza apoi un pariu live si singur pe bilet pe prima repriza a derby-ului din Liga I. Miza minima este de 20 lei, iar cota minima 1.6. Evenimentul pe care mizezi trebuie sa se refere strict la prima repriza.


Despre recompensa

Pariaza live pe CFR-FCSB si obtine 100 RON fullbet indiferent de rezultatul pariului tau, nu insa si daca ai folosit optiunea Cash Out. De fapt, fullbetul maxim este de 100 lei, valoarea acestuia fiind de 50% din pariul plasat. Fullbetul poate fi utilizat doar in repriza a doua a meciului dintre CFR Cluj si FCSB pe o cota minima de 1.5. In cazul unui pariu castigator vei primi in cont nu numai profitul, ci si valoarea fullbetului.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Betano creeaza-ti unul aici
  • Acceseaza-ti contul, categoria “Promotii”, sub-categoria “Misiuni” si apasa butonul “Incepe misiunea”
  • Plaseaza un pariu live si singur pe bilet pe o piata din prima repriza a meciului dintre CFR Cluj si FCSB
  • Indiferent daca pariul este sau nu castigator vei primi un fullbet de 50% din valoarea pariului, pana la 100 lei
  • Fullbetul trebuie mizat pe a doua repriza a aceluiasi meci la o cota minima de 1.5


Profita la maxim de promotie >>>