Pariaza la super cote pe victoria ambelor formatii in Supercupa Angliei

Fotbalul de super clasa incepe in acest weekend, in Anglia desfasurandu-se Supercupa, una la care ai parte de cote mult marite la victorie. 

Partida va avea loc pe Wembley intre Liverpool si Manchester City. Cele doua s-au intalnit de 178 ori pana acum, insa niciodata in Supercupa Angliei. O singura victorie a obtinut Manchester City in ultimele 6 intalniri directe: 5 oficiale si un amical. In vederea partidei din acest weekend casa de pariuri 888sport ne propune cote marite pentru victoria ambelor echipe in timp regulamentar. Vorbim de cota 11.0 pentru victoria lui Manchester City si 17.0 pentru cea a lui Liverpool.

Mergi la victorie in primul derby al sezonului din Anglia >>> 

5d41c65c96a39_1564591708.jpg

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti creezi cont la 888sport pana la ora meciului (4 august, 17:00). Pariaza apoi pre-live si singur pe bilet pe succesul uneia dintre echipe in timp regulamentar in meciul dintre Liverpool si Manchester City. Exact 25 lei este miza pentru acest pariu. Odata plasata selectia, iti va aparea pe bilet o casuta, care trebuie bifata daca vrei sa prinzi cota marita. Chiar daca vei intreprinde aceasta actiune vei fi in continuare eligibil la bonusul de bun-venit al 888sport, in valoare de pana la 1 000 lei. 

Despre recompensa

Partida din Supercupa Angliei beneficiaza de cote marite la victorie, asta insemnand ca in cazul unui pariu „verde” vei castiga 275 lei, respectiv 425 lei. Vei primi cash instant castigul conform cotei de pe site, restul urmand a-l primi sub forma de bonus in cel mult 72 ore de la incheierea partidei. Bonusul trebuie rulat de 10 ori in termen de 60 zile pe bilete cu o cota totala minima de 2.00.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana pe 4 august, ora 17:00
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe victoria in timp regulamentar a uneia dintre echipe in meciul dintre Liverpool si Manchester City
  • Exact 25 lei se iau in calcul in vederea promotiei
  • In cazul unui pariu „verde” vei primi cash instant castigul conform cotei de pe site, in vreme ce restul pana la 275 lei, respectiv 425 lei, ti se va credita ca bonus in maxim 72 ore 
  • Bonusul trebuie rulat de 10 ori in termen de 60 zile pe o cota minima pe bilet de 2.00

Mergi la victorie in primul derby al sezonului din Anglia >>>