Pariaza la ruleta live si castiga 100 RON in plus

Amatorii jocurilor de Live Casino cu siguranta vor aplauda initiativa casei online Fortuna, care ofera o promotie in urma careia poti lua 100 lei nu doar o data, ci ori de cate ori vei indeplini conditiile.


Conditii foarte usoare de rulare a bonusului >>>


5c019a671cfae_1543608935.jpg

Ce trebuie sa fac?

Toata lumea este eligibila la promotie, una care se desfasoara pana pe 31 decembrie. La aceasta participa doua jocuri de Cazino: Live Roulette si Live French Roulette. Pentru a primi bonusul trebuie sa plasezi o miza minima de 10 lei pe faptul ca la acea rotire bila va cadea pe numarul 10. Nu sunt acceptate la promotie pariuri pe mai multe numere in respectiva rotire.


Despre recompensa

Pariaza la ruleta live si castiga 100 RON in plus de fiecare data cand pariezi minim 10 lei pe numarul 10, iar bila va cadea pe numarul 10. Astfel, pe langa castigul aferent, vei primi si bonusul de 100 lei. Acesta se va acorda automat in cont, trebuind acceptat in termen de 24 ore, in vederea acestui lucru aparandu-ti o fereastra pop-up care te intreaba daca accepti bonusul. Acesta trebuie rulat o singura data pe jocuri de Live Cazino in termen de doua zile de la acceptare.


Rezumat

  • Daca nu ai cont la Fortuna creeaza-ti unul acum
  • Participa la Live Roulette si/sau Live French Roulette
  • Daca vei miza minim 10 lei pe numarul 10 pana pe 31 decembrie, iar pariul va fi castigator, pe langa castigul aferent vei primi un bonus de 100 lei
  • Nu exista o limita a numarului de bonusuri
  • Bonusul trebuie rulat o singura data pe jocurile de Live Cazino in termen de doua zile de la acceptare


Conditii foarte usoare de rulare a bonusului >>>