Pariaza la cote marite pe Manchester City vs Liverpool

Etapa cu numarul 21 din Premier League va fi inchisa de derby-ul dintre Manchester City si Liverpool. Inaintea acestei runde cele doua formatii se aflau pe primele doua pozitii, „cormoranii” avand un avans de 7 puncte fata de „cetateni”. Manchester City a castigat doar una din precedentele 4 intalniri directe oficiale de pe Etihad. In vederea acestei partide, casa de pariuri 888sport prezinta cote mult marite la victorie. Este vorba de cota 11.0 pentru succesul lui Manchester City si 21.0 pentru cel al lui Liverpool.


Inregistreaza-te acum si dovedeste ca te pricepi la derby-urile din Premier League >>>


Ce trebuie sa fac?

Pentru a fi eligibil la promotie trebuie sa iti creezi cont la 888sport pana la ora partidei (joi, 22:00). Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul uneia dintre cele doua formatii in partida dintre Manchester City si Liverpool. Miza este una fixa si anume 25 lei. Odata plasat pariul, pe biletul de pariuri iti va aparea o casuta, pe care trebuie sa o bifezi daca doresti sa participi la promotie. Chiar daca vei face asta, vei fi in continuare eligibil la bonusul de bun-venit, al carei valoare maxima este de 1 000 lei.


Despre recompensa

Pariaza la cote marite pe Manchester City vs Liverpool, iar daca pariul este „verde” vei castiga 275 lei in cazul in care „cetatenii” se vor impune si 525 lei in cazul in care „cormoranii” o vor face. Astfel, vei obtine cash imediat castigul conform cotei de pe site, in vreme ce restul il vei primi sub forma de bonus in cel mult 72 ore. Bonusul trebuie pariat de 10 ori in termen de 30 zile pe o cota minima de 2.00, fie ca vorbim despre un pariu simplu sau de un bilet multiplu.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana joi, ora 22:00
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul uneia dintre echipe in meciul dintre Manchester City si Liverpool
  • Miza este una fixa si anume 25 lei
  • Daca pariul este „verde” castigul conform cotei de pe site se va credita cash instant, in vreme ce restul pana la 275 lei, respectiv 525 lei, il vei primi in termen de 72 ore ca bonus
  • De 10 ori in termen de 60 zile trebuie rulat bonusul pe o cota minima de 2.00


Inregistreaza-te acum si dovedeste ca te pricepi la derby-urile din Premier League >>>