Pariaza la cote marite in Napoli vs PSG

In cea de-a patra runda a Ligii Campionilor, grupa C ne propune duelul dintre Napoli si PSG, partida din tur din urma cu doua saptamani incheindu-se cu o remiza cu 4 goluri. Niciuna dintre cele doua echipe nu se afla pe primul loc in grupa, o infrangere putand sa ingroape echipa invinsa, mai ales daca ea se va numi PSG, ocupanta pozitiei a treia. In vederea acestei partide, casa de pariuri 888sport propune cote marite atat pentru victoria lui Napoli, cat si pentru cea a lui PSG.


5be07467f0fcb_1541436519.jpg

Ce trebuie sa fac?

Este vorba despre cota 12.0 pentru succesul parizienilor si 17.0 pentru cel al napoletanilor. Eligibili la promotie sunt cei care isi vor crea cont la 888sport pana la ora meciului (marti, 22:00). Chiar daca vei beneficia de aceste cote marite, vei fi in continuare eligibil pentru bonusul de bun-venit, care poate ajunge la 1 000 lei, 888sport fiind singura casa online care iti permite sa faci asta. Dupa inregistrare plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria gazdelor sau a oaspetilor in partida de Champions League dintre Napoli si PSG. Miza pentru acest pariu este una fixa si anume 25 lei. Cotele marite se vor vedea pe biletul plasat de tine.


Despre recompensa

Pariaza la cote marite in Napoli vs PSG, in cazul in care pariul tau este „verde” urmand a castiga 300 lei, respectiv 425 lei. Astfel, vei primi cash castigul conform cotelor normale (58.75 lei pentru victoria lui PSG si 75 lei pentru cea a lui Napoli), pe cand castigurile extra vor fi platite sub forma de bonus. In termen de 60 zile trebuie rulat bonusul pe o cota totala minima de 2.00, fie ca vorbim despre un pariu simplu sau despre un bilet multiplu.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana marti, ora 22:00
  • Plaseaza un pariu de exact 25 lei pe victoria lui Napoli sau a lui PSG in meciul de Champions League
  • Daca pariul este „verde” vei primi imediat cash castigul conform cotei de pe site, in vrreme ce restul pana la 250 lei ti se va credita ca bonus
  • In termen de 60 zile trebuie pariat bonusul pe o cota minima de 2.00


Doar aici poti profita atat de cota marita, cat si de bonusul de inregistrare >>>