Pariaza la cote mai mari la victorie si pe optiuni inedite de pariu in cupele europene

Sute de pariuri te asteapta la fiecare meci de Champions League si Europa League din aceasta saptamana, la ele adaugandu-se si marja 0. Celor care nu sunt familiarizati cu marja 0 le spunem ca aceasta reprezinta un mic avantaj oferit de casa de pariuri. Marja 0 se poate intalni intr-un meci doar pe rezultatul final (victorie gazde, victorie oaspeti, remiza). Astfel, marja 0 elimina profitul casei de pariuri si ofera cele mai mari cote posibile pentru parior. Cu alte cuvinte, cotele se maresc in asa maniera incat sa nu existe pierdere totala daca alegi sa obtii acelasi castig la toate variantele (1,X,2 in cazul fotbalului).  

Marja 0 si pariuri inedite pe meciurile din cupele europene

Una dintre putinele case de pariuri la care gasesti marja 0 este Betano. Aici ti se ofera in fiecare zi cel putin o partida cu marja 0, evidentiata in caruselul de pe pagina principala a site-ului. Toate cele 4 partide din aceasta saptamana din turul optimilor Champions League vor beneficia de marja 0. Acelasi lucru se va intampla si pentru meciul din Europa League dintre Sevilla si CFR Cluj. 

Aproape 500 pariuri pentru fiecare meci de Champions League

Pe platforma Betano vei beneficia de marja 0 si pariuri inedite pe meciurile din cupele europene. In total se vor disputa 20 partide in aceasta saptamana: 4 in Champions League si 16 in Europa League. Pentru fiecare partida din Liga Campionilor Betano prezinta peste 450 pariuri. Printre acestea se numara si optiuni de pariu pe care nu le vei gasi in alta parte. Spre exemplu, pentru meciul dintre Atletico Madrid si Liverpool poti alege daca unul dintre cei doi antrenori va primi un cartonas galben.

In vederea partidei din Europa League dintre Sevilla si CFR Cluj la Betano vei gasi pariuri cu marja 0. Daca pe meciurile de Champions League vorbim de peste 450 pariuri pe partida, la cele de Europa League gasim minim 200 pariuri. Ba chiar anumite meciuri beneficiaza de 300 pariuri. Aici includem pariuri pe statistica, dar si pariuri speciale pe jucatori. In total, pentru cele 20 meciuri din cupele europene din aceasta saptamana gasesti peste 5 500 pariuri. 

Alege pariurile potrivite din aceasta oferta foarte bogata