Pariaza la cota marita pe echipa castigatoare in El Clasico

Real Madrid abordeaza El Clasico de pe pozitia a saptea in La Liga, pozitie neobisnuit de joasa pentru pretentiile sale. In schimb, Barcelona este lider, catalanii nereusind sa castige insa in ultimele 4 intalniri directe de pe teren propriu. Cand vorbim despre un asemenea derby, nu poti spune ca formatia care sta mai bine in clasament porneste favorita, mai ales ca, in cazul de fata, Messi va absenta. Asadar, va trebui sa te gandesti bine inainte de a profita de promotia casei de pariuri 888sport, care iti ofera cote marite pentru victoria ambelor echipe.Ce trebuie sa fac?

La promotie pot participa doar cei care isi vor crea cont la 888sport pana la ora partidei (duminica, 17:15). Chiar daca vei fi eligibil la cotele marite, asta nu inseamna ca nu te vei mai califica la bonusul de inregistrare, in valoare de pana la 1 000 lei. Dupa inregistrare, efectueaza un depozit pentru a putea plasa un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Barcelonei sau pe cea a lui Real Madrid in El Clasico. Miza este una fixa si anume 25 lei.


Despre recompensa

Pariaza la cota marita pe echipa castigatoare in El Clasico, in cazul in care pariul este „verde” urmand a castiga 275 lei daca Barcelona se  va impune si 475 lei daca Real Madrid o va face. Astfel, castigul conform cotei reale se va credita cash, in vreme ce restul il vei obtine sub forma de bonus. In termen de 60 zile trebuie rulat bonusul pe cote cumulate minime de 2.00, asta insemnand ca daca preferi un bilet multiplu cota totala trebuie sa fie tot 2.00.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana duminica, ora 17:15
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in meciul dintre Barcelona si Real Madrid
  • Miza este 25 lei
  • Daca pariul e „verde” si Barcelona se va impune vei castiga 275 lei, iar daca Real Madrid va obtine cele 3 puncte vei primi 475 lei
  • Castigul conform cotei normale il vei primi cash, iar restul sub forma de bonus
  • De 10 ori trebuie pariat bonusul la o cota minima totala de 2.00 in termen de 60 zile


Vei avea timp mai mult decat suficient sa rulezi bonusul >>>