Pariaza la cota marita ca FCSB va incepe play-offul cu dreptul

CFR Cluj a inceput cu dreptul play-offul, asta obligand FCSB sa faca acelasi lucru. Adversara va fi Viitorul, pe care FCSB a invins-o cu 2-0 pe propriul teren in sezonul regulat. Acum casa de pariuri Betfair ofera cota 50.0 ca formatia antrenata de Mihai Teja sa obtina toate cele 3 puncte, de cota putand profita doar noii veniti.


Nu mai pierde timpul si pariaza pe victoria FCSB >>>Ce trebuie sa fac?

Esti eligibil la promotie in cazul in care te vei inregistra la Betfair pana la ora partidei (luni, 20:30) introducand codul ZFBNIQ. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria FCSB in partida de pe teren propriu cu Viitorul. Cel mult 5 lei se vor lua in calcul in vederea cotei marite, daca vei plasa o miza mai mare diferenta calculandu-se la cota de pe site.


Despre recompensa

Cota 50 pentru victoria FCSB cu Viitorul inseamna ca in cazul unui pariu “verde” vei primi 250 lei. Astfel, miza iti va fi rambursata cash instant, pentru ca restul sa ti se crediteze in cel mult 24 ore sub forma de freebet. In termen de 30 zile trebuie pariat freebetul la o cota minima de 1.2 de pe piata Sportsbook, in cazul unui bilet multiplu cel putin o selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana duminica, ora 20:30, introducand codul ZFBNIQ
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet din piata Sportsbook pe succesul FCSB in partida cu Viitorul
  • Cel mult 5 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca FCSB se va impune miza se va rambursa cash instant, iar restul pana la cel mult 200 lei il vei primi ca freebet in termen de 24 ore
  • Freebetul trebuie pariat in interval de 30 zile pe o cota minima de 1.2


Nu mai pierde timpul si pariaza pe victoria FCSB >>>