Pariaza la cota 7.00 pe victoria Barcelonei sau la 51.0 pentru cea a lui Manchester United in meciul de Champions League

Dupa infrangerea cu 0-1 de pe Old Trafford din urma cu o saptamana, Manchester United are sanse foarte mici sa castige pe Camp Nou fara sa primeasca gol, pentru a spera la calificarea in semifinalele Champions League. Nu este insa imposibil, mai ales daca avem in vedere ca in returul optimilor acestei  competitii s-au produs nu mai putin de 3 rasturnari de situatie dupa ce in prima mansa echipa gazda nu reusise sa se impuna. Pe de alta parte, Barcelona nu a mai fost invinsa in Champions League pe teren propriu din luna mai a anului 2013. Cu oricare dintre cele doua echipe ai simpatiza, casa de pariuri 888sport iti ofera cote marite la victorie in Barcelona vs Manchester United. Mai exact, vorbim despre cota 7.00 pentru un succes al catalanilor si 51.0 pentru unul al “diavolilor rosii”.

Pariaza pe victoria uneia dintre echipe >>>

Ce trebuie sa fac?

Pentru a fi eligibil la cota marita trebuie sa iti creezi cont la 888sport pana la ora partidei (marti, 22:00). Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in duelul Barcelona vs Manchester United. Exact 25 lei se vor calcula in vederea cotei marite. Odata plasata selectia pe biletul de pariuri, vei observa o casuta, pe care trebuie sa o bifezi daca doresti sa obtii cota marita.

Despre recompensa

Aceste cote marite la victorie in Barcelona vs Manchester United inseamna ca in cazul unui pariu castigator vei obtine 175 lei daca Barcelona se va impune si 1 275 lei daca Manchester United o va face. Astfel, castigul conform cotei marite il vei primi cash instant, restul creditandu-ti-se sub forma de bonus in maxim 72 ore de la incheierea partidei. De 10 ori trebuie pariat bonusul in termen de 60 zile pe o cota minima de 2.00, fie ca vorbim de pariuri simple sau de bilete multiple.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la 888sport pana marti, ora 22:00
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe in duelul Barcelona vs Manchester United
  • Fix 25 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • In cazul unui pariu “verde” vei primi cash instant castigul conform cotei de pe site, pentru ca restul pana la 175 lei, respectiv 1 275 lei sa ti se crediteze ca bonus in maxim 72 ore
  • Bonusul trebuie pariat de 10 ori pe o cota minima de 2.00 in termen de 60 zile

Pariaza pe victoria uneia dintre echipe >>>