Pariaza la cota 50 pe victoria Romaniei contra Suediei

Pariaza ca Romania se va intoarce cu toate cele 3 puncte >>>


In 2018 Romania nu a fost invinsa in cele 10 meciuri disputate si speram ca si 2019 sa inceapa in aceeasi maniera. In acest sens, casa de pariuri Sportingbet are o promotie pentru tine, oferindu-ti cota 50.0 pentru victoria “tricolorilor”.

Ce trebuie sa fac?

Eligibili la promotie sunt cei care isi vor crea cont la Sportingbet pana la ora partidei (sambata, 19:00) de pe unul din linkurile afisate in acest articol. Efectueaza apoi un depozit de minim 40 lei in cont, insa nu folosi metodele Skrill sau Neteller. Plaseaza apoi un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Romaniei impotriva Suediei. Cel mult 4 lei se au in vedere la cota marita, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 5.25.

Despre recompensa

Romania are cota 50 la victorie contra Suediei, asta insemnand ca daca “tricolorii” vor invinge vei obtine cash instant castigul conform cotei de pe site (21 lei) pe cand restul pana la 200 lei ti se va credita sub forma de freebet tot instant. In termen de 72 ore trebuie pariat freebetul pe orice sport si la orice cota.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Sportingbet pana sambata, ora 19:00, de pe acest link
  • Efectueaza un depozit de minim 40 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller
  • Plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria Romaniei in partida cu Suedia
  • Cel mult 4 lei se calculeaza in vederea cotei marite
  • Daca Romania se va impune castigul conform cotei normale il vei primi cash instant, pe cand restul pana la cel mult 200 lei ti se va credita ca freebet tot instant
  • Freebetul trebuie pariat in termen de 72 ore


Pariaza ca Romania se va intoarce cu toate cele 3 puncte >>>