Pariaza la cota 50 pe victoria Romaniei contra Serbiei

In etapa a treia a Ligii Natiunilor, disputata joi, Romania a pastrat sanse pentru play-off, invingand Lituania cu 2-1, golul decisiv venind in prelungirile partidei. Astfel, la jumatatea fazei grupelor selectionata antrenata de Cosmin Contra se afla pe pozitia a doua, la doua puncte in spatele liderului Serbia. Pentru a spera cu sanse reale la o calificare in play-off, Romania trebuie sa obtina victoria contra Serbiei, in vederea acestui pronostic casa de pariuri Sportingbet oferind cota 50.0.Ce trebuie sa fac?

Eligibili la promotie sunt cei care se vor inregistra la Sportingbet pana la ora meciului (duminica, 16:00) folosind unul din linkurile de mai jos. Efectueaza apoi o depunere de minim 40 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller, dupa care plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul Romaniei in partida cu Serbia. Cel mult 4 lei se vor calcula in vederea cotei marite, daca vei miza mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 3.00.


Despre recompensa

Pariaza la cota 50 pe victoria Romaniei contra Serbiei, in cazul in care “tricolorii” se vor impune urmand a primi 200 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site (12 lei) se va credita cash imediat, in vreme ce restul de 188 lei il vei primi sub forma de freebet, tot instant. In termen de 3 zile de la creditare trebuie pariat freebetul pe orice eveniment sportiv si la orice cota doresti.


Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Sportingbet de pe acest link pana duminica, ora 16:00
  • Depune minim 40 lei, insa nu folosi metodele Skrill sau Neteller
  • Plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe succesul Romaniei in partida din Liga Natiunilor contra Serbiei
  • Cel mult 4 lei se vor lua in calcul in vederea cotei marite
  • Daca Romania se va impune vei primi cash castigul conform cotei de pe site, in vreme ce restul pana la 200 lei ti se va oferi ca freebet, ambele castiguri creditandu-se imediat in contul tau
  • Freebetul trebuie plasat in termen de 3 zile de la creditare


Crede in nationala Romaniei si profita de aceasta promotie >>>