Pariaza la cota 50 pe rezultatul final in Norvegia vs Romania

Datorita victoriei de pe teren propriu cu Insulele Feroe, Romania a acumulat primele sale 3 puncte in grupa de calificare la EURO2020. De cealalta parte, Norvegia are un punct dupa doua etape, punct obtinut in minutul 90+7 in meciul cu Suedia. Teoretic nordicii au un avantaj important pe teren propriu, insa la nivel de echipe Romania pare putin superioara. Indiferent care crezi ca va fi desfasurarea partidei, la casa de pariuri Sportingbet vei primi cota 50.0 atat pentru victoria celor doua echipe, cat si pentru un rezultat de egalitate.

Incepe-ti cu dreptul aventura la Sportingbet >>>

Ce trebuie sa fac?

Eligibil la promotie vei fi daca iti vei crea cont la Sportingbet pana la ora partidei (vineri, 21:45) de pe unul din linkurile acestui articol. Depune apoi minim 40 lei in cont, insa nu folosi metodele Skrill sau Neteller, dupa care plaseaza un prim pariu pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe sau chiar pe o remiza in partida dintre Norvegia si Romania. Cel mult 4 lei se iau in considerare in vederea cotei marite, daca vei paria mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site, care in acest moment este 2.00 pentru gazde, 3.8 pentru oaspeti si 3.3 pentru o remiza.

Despre recompensa

Rezultatul final are cota 50 in Norvegia vs Romania, in cazul unui pariu “verde” urmand a castiga 200 lei. Astfel, castigul conform cotei de pe site (8 lei, 13.2 lei sau 15.2 lei) il vei primi cash instant, restul creditandu-se sub forma de freebet tot instant. In termen de 72 ore trebuie pariat freebetul pe orice eveniment si la orice cota doresti.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Sportingbet pana vineri, ora 21:45, de pe acest link
  • Depune minim 40 lei, insa nu prin Skrill sau Neteller
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe victoria uneia dintre echipe sau chiar pe o remiza in partida dintre Norvegia si Romania
  • In vederea cotei marite se calculeaza cel mult 4 lei
  • In cazul unui pariu “verde” ti se va credita cash instant castigul conform cotei de pe site, restul pana la cel mult 200 lei urmand a-l primi tot instant, dar sub forma de freebet
  • In termen de 72 ore trebuie pariat freebetul

Incepe-ti cu dreptul aventura la Sportingbet >>>