Pariaza la cota 40.0 pentru victoria lui Liverpool cu Porto

Desi adversara lui Liverpool din sferturile Champions League nu provine dintr-o liga de top, “cormoranii” nu vor avea o misiune usoara in a ii elimina pe “dragoni”. Foarte probabil insa, dificultatile vor aparea in a doua mansa, cea din Portugalia, deoarece pe teren propriu nu credem ca vor avea probleme in a se impune, fie si la un gol diferenta. Sapte victorii si doua remize au obtinut “cormoranii” in precedentele 9 intalniri de pe teren propriu in Champions League. In privinta partidei de marti casa de pariuri Betfair prezinta cota 40.0 pentru victoria lui Liverpool in fata formatiei portugheze.

Pariaza pe victoria lui Liverpool si nu vei regreta >>>

Ce trebuie sa fac?

La promotie esti eligibil daca iti vei crea cont la Betfair pana la ora partidei (marti, 22:00) introducand codul ZFBNJE. Plaseaza apoi un pariu pre-live si singur pe bilet de pe piata Sportsbook pe victoria lui Liverpool in fata lui Porto. In vederea cotei marite se calculeaza cel mult 5 lei, daca vei paria mai mult diferenta calculandu-se la cota de pe site.

Despre recompensa

Liverpool are cota 40 la victorie cu Porto, asta insemnand ca daca va invinge tu vei obtine 200 lei. Astfel, miza se va rambursa cash instant, in vreme ce restul il vei primi ca freebet in maxim 24 ore. De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul pe o cota minima de 1.2 in termen de 30 zile, in cazul unui bilet multiplu fiecare selectie trebuind sa aiba cota minima 1.2.

Rezumat

  • Creeaza-ti cont la Betfair pana marti, ora 22:00, introducand codul ZFBNJE
  • Pariaza pre-live si singur pe bilet pe faptul ca Liverpool o va invinge pe Porto
  • In vederea cotei marite se calculeaza cel mult 5 lei
  • Daca Liverpool se va impune miza ti se va rambursa cash, in vreme ce restul pana la cel mult 200 lei se va credita ca freebet in maxim 24 ore
  • De pe piata Sportsbook trebuie plasat freebetul in termen de 30 zile pe o cota minima de 1.2

Pariaza pe victoria lui Liverpool si nu vei regreta >>>